promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith varázserő híján is elvarázsolt két tündéri kislányt – videó
Borítókép:  AFP/Valerie Macon
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 2019-es Aladdin főszereplője, Will Smith a film bemutatóján elbeszélgetett két gyerekkel, majd a vörös szőnyegre hívta őket, hogy találkozzanak Jasmine hercegnővel. Videó.

Guy Ritchie Aladdinját május végén kezdték el játszani az amerikai mozik, az emberek imádják a filmet. Alig egy hónap alatt a teljes költségvetés négyszeresét, (810 millió dollárt) hozta vissza a Will Smith főszereplésével játszott alkotás. Pedig a Disney-nél aggódtak, ugyanis a filmgyár legutóbbi darabja, a Dumbo alig 350 milliócskát hozott ugyanennyi idő alatt a konyhára.

Will Smith szokásához híven mosolyogva, remek hangulatban érkezett a film bemutatójára, ahol azonnal le is csapott rá egy tündéri ikerpár. Igazából emiatt érdemes visszaidézni a pár héttel ezelőtti eseményt.

A két kislány, Mila és Emma szóba elegyedett Hollywood egyik legnagyobb sztárjával, akiről süt, hogy van gyereke (két fiú és egy lány). Smith nemcsak időt szakított rá, hogy diskuráljon a kicsikkel, de rögvest a vörös szőnyegre hívta őket, hogy találkozzanak Jasmine hercegnővel, vagyis Naomi Scott-tal.

A beszélgetés így nézett ki:

– Tudsz varázsolni?
– Tudjátok, nem használhatom mindenki előtt a vasrázserőmet, mert az emberek nem tudhatják meg, hogy én vagyok Dzsinn. Úgy kell tennem, mintha átlagember volnék, mert az emberek néha megijednek a szellemektől, meg ilyesmiktől.
– Hol vannak a barátaid?
– Hol vannak a barátaim? Ott van Jasmine hercegnő, találkoztál már vele?
– Igen.
– Nagy forma, igaz?
– Igen. De még nem láttam itt.
– Komolyan? Oda akartok menni találkozni vele?
- Igen!
- Oké, akkor gyertek, odamegyünk hozzá.

A biztonság kedvéért Smith még megkérdezte az apróságokat, hogy ott van-e az anyukájuk a közelben, majd betessékelte őket a szőnyegre.

Nos, ilyen egy jótét lélek Dzsinn. Akkor is elvarázsolja a gyerekeket, ha épp nem a palackból, hanem a kocsijából bújik elő.

Ha még nem láttátok a filmet, de most kedvet kaptatok hozzá, itt a trailere: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás