Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vlagyimir Klicsko majdnem bennégett egy jachtban

Vlagyimir Klicsko majdnem bennégett egy jachtban

Színes

Vlagyimir Klicsko majdnem bennégett egy jachtban

Színes

Gaba 15:45

A volt nehézsúlyú világbajnok bokszoló, Vlagyimir Klicskót és családját ki kellett menteni egy jachtról Mallorca partjaitól nem messze, ugyanis a hajó kigyulladt. Az egykori ökölvívó Twitter-posztban nyugtatott meg mindenkit, a balesetnek nem voltak sérültjei.

Vlagyimir Klicsko, volt világbajnok bokszoló Twitter-üzenetben számolt be róla, hogy veszélyben volt az élete, miután a jacht, amin utazott, kigyulladt. A baleset vasárnap éjjel történt Mallorca partjai közelében.

„Vigyázzatok, mit kívántok. Én egy kis adrenalinra vágytam, s a végzett el is hozta nekem a szó szoros értelmében. A vasárnapi hajókirándulásunk során kigyulladt a jachtunk, a családomat és a barátokat a parti őrség, valamint a tűzoltóság mentette ki. Ne aggódjatok, mindenki épségben van”

– posztolta az egykori nehézsúlyú világbajnok bokszoló.

A spanyol tengeri mentőszolgálat elismerte, hogy kaptak vészhívást a jachtról, szóval megtörtént az eset, de arról nem mondtak semmit, hogy kiket mentettek ki.

A balesetről annyit lehet tudni, hogy Klicskóék összesen kilencen utaztak a jachton, a tűz pedig a motortérben keletkezett. Nagyjából 10 mérföldre voltak Port Adriano kikötőjétől dél-nyugatra, amikor leadták a vészjelzést.

Ahogy Klicsko is írta Twitteren, mindenki épségben megúszta a balesetet.

Vlagyimir Klicsko 2017-ben vonult vissza, miután Anthony Joshua legyőzte a Wembleyben.

Borítókép: Twitter/VladimirKlitschko