promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Janet Jackson: A családom munkássága mély nyomott hagyott
Borítókép:  AFP/Scott Flynn
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Leaving Wonderland című HBO dokufilm bemutatása óta először szólalt meg nyilvánosan bátyjával, Michael Jacksonnal kapcsolatban Janet Jackson. Úgy véli, a szexuális bántalmazási ügy nem fogja elmosni bátyja zenei örökségét.

Janet Jackson hosszú hónapok után először adott interjút bátyja, a szexuális bántalmazási ügybe keveredett Michael Jacksont illetően. A Leaving Neverland című, HBO-n bemutatott dokumentumfilmben James Safechuck és Wade Robson mesélnek arról immár felnőttként, hogy gyerekkorukban milyen borzalmas szexuális kizsákmányolás részei voltak a gyerekeknek épített álomfarmon, Neverlandben.

Janet Jackson január óta senkinek nem mondott semmit nyilvánosan elhunyt bátyjáról. Egyetlen módon nyilvánított véleményt – szavak nélkül: nem ment el a márciusi Rock and Roll Hall of Fame-re, melyet az HBO sugárzott. Ennyi volt a tiltakozás a részéről.

A nemsokára rajtoló, világhírű Glastonbury fesztivál előtt a Sunday Times újságírójával ült le beszélgetni, a sok kérdés között természetesen Michael Jacksont is érintették. A zenész úgy véli, a bátyját ért súlyos vádak nem fogják befolyásolni Michael Jackson zenei örökségét, az továbbra is él.

„Imádom nézni, ahogy a gyerekek próbálják utánozni, felülmúlni őt, s hogy a felnőttek továbbra is szeretik hallgatni a zenéjét. Ez bizonyítékul szolgál rá, hogy a családom munkássága mély nyomot hagyott az emberekben. Remélem ez most így nem hangzik arrogánsnak, ez szerintem egyszerűen tény. Valójában az egész Isten műve, amiért én nagyon hálás vagyok”

– idézte Jackson szavait az Independent.

Az énekesnő konkrétan a Leaving Neverlandet és a vádakat nem érintette, viszont szavaiból az érződik, hogy nem aggódik amiatt, hogy bátyja zenei örökségét elmossa a dokumentumfilm.

janet testvére, LaToya Jackson korábban a családfőről, Joe Jacksonról tárt fel rémisztő dolgokat, ezek szerint Joe Jackson szexuálisan bántalmazta lányait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás