promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Al Bundy elbújhat e macska mögött – videó
Borítókép:  Facebook/VT
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A macska a legőrültebb állat, elképesztő baromságokra képes, ha kell nekimegy még egy krokodilnak is. Viszont, ha henyélni támad kedve, nincs lazább lény nála. Erre bizonyíték a most következő videó, mely egyszerre groteszk és rendkívül vicces.

A macska Al Bundyként elterpeszkedve ül foteljában, s nézi a tévét. Jobban mondva egy telefont, melyen egy madaras videó megy. A készüléket a hasán tartja meg, valószínűleg jól megtömte előzőleg. Nem tudom eldönteni, hogy groteszk, vagy iszonyatosan vicces a látvány, ti majd eldöntitek.

Hősünk kockás inget visel, s le nem veszi a szemét a képernyőről, tuti, hogy kan cica (bocs, srácok). Bizonyosan azon gondolkozhat, hogy milyen sorrendben fogyasztaná el a képen látható, csiripelő teremtményeket.

Egyszer csak megérkezik az illető, aki a felhőtlen szórakozást megteremtette, a gazdi. Mindent összetör, valószínűleg facebookozni támadt kedve, s megpróbálja elvenni a telefonját. A macska felháborodásában komoly erőfeszítéseket tesz a telefon marasztalásáért, belecsimpaszkodik a gazdi kezébe, sőt elkezdi harapdálni a telefont. De hiába, győz a túlerő, oda a készülék.

Mi lesz most vajon? Marad az unalmas szunyókálás a fotelban, esetleg egy kis száraz kaja ropogtatás. S a várakozás, hogy a gazdi meló után hazajön, s a fotelba huppanva pöröghet tovább a madaras videó a telefonon. Esetleg a tejes jkoktélt ki kellene még választani a filmhez. Sebaj, van rá idő!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás