Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lemaradtunk, a tigrismintás francia bulldog lett a divat?

Lemaradtunk, a tigrismintás francia bulldog lett a divat?

Színes

Lemaradtunk, a tigrismintás francia bulldog lett a divat?

Színes

Promotions 12:28

Egy vicces kedvű floridai testfestő egyik pillanatában úgy találta, jó ötlet volna szibéria tigrisnek álcázni francia bulldogját. Videó!

Magyarországon az elmúlt években rendkívül népszerűvé vált a francia bulldog, az embernek néha az az érzése, tíz kutyából négy ilyen turcsi orrú francia jószág az utcán. Van belőlük krémszínű, fawn, brindle, kék(!!), szürke, fekete sőt még vörös is. A foltos francia bulldog is elterjedt. Na de a tigrismintás? Videó:

A felvételen pontosan egy ilyen mintázatú eb látható, aki két tüsszentés között bátor házőrzőnek mutatja magát gazdája előtt. Lehet, hogy az is, nem szeretnénk megsérteni.

Bundájának a mintája viszont nem létező, sem tenyésztett, sem keverék francia bulldog nem lehet szibériai tigris mintás. A megoldás egy vicces kedvű kutyabundafestőnél keresendő. Az orlandói illetőségű valaki úgy gondolta, nem a kocsiülést takarja le tigrismintás huzattal, inkább a kutyát pingálja ki vízalapú testfestékkel.

A bulldog szemmel láthatólag nem érzi rosszul magát a bőrében. A floridai természetben azért nagyon nem fog tudni elrejtőzni ezzel a viselettel.

Borítókép: Indavideo