promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lemaradtunk, a tigrismintás francia bulldog lett a divat?
Borítókép:  Indavideo
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy vicces kedvű floridai testfestő egyik pillanatában úgy találta, jó ötlet volna szibéria tigrisnek álcázni francia bulldogját. Videó!

Magyarországon az elmúlt években rendkívül népszerűvé vált a francia bulldog, az embernek néha az az érzése, tíz kutyából négy ilyen turcsi orrú francia jószág az utcán. Van belőlük krémszínű, fawn, brindle, kék(!!), szürke, fekete sőt még vörös is. A foltos francia bulldog is elterjedt. Na de a tigrismintás? Videó:

A felvételen pontosan egy ilyen mintázatú eb látható, aki két tüsszentés között bátor házőrzőnek mutatja magát gazdája előtt. Lehet, hogy az is, nem szeretnénk megsérteni.

Bundájának a mintája viszont nem létező, sem tenyésztett, sem keverék francia bulldog nem lehet szibériai tigris mintás. A megoldás egy vicces kedvű kutyabundafestőnél keresendő. Az orlandói illetőségű valaki úgy gondolta, nem a kocsiülést takarja le tigrismintás huzattal, inkább a kutyát pingálja ki vízalapú testfestékkel.

A bulldog szemmel láthatólag nem érzi rosszul magát a bőrében. A floridai természetben azért nagyon nem fog tudni elrejtőzni ezzel a viselettel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás