Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A II. világháború idején szerettek egymásba, 75 év után újra találkoztak

A II. világháború idején szerettek egymásba, 75 év után újra találkoztak

Színes

A II. világháború idején szerettek egymásba, 75 év után újra találkoztak

Színes

Promotions - 2019.06.19. 10:06

K.T. Robbins és Jeannine Ganaye a második világháború idején estek szerelembe. Aztán elváltak egymástól. Most 75 év után újra találkoztak, és úgy tűnik, van, ami nem változott.

Szerelembe esni univerzális jelenség, ugyanakkor nincsen rá egyetemes definíció, magyarázat. Történhet lassan és észrevétlen, de lángra gyúlhat, akárcsak a sütőben felejtett sültcsirke. A szerelem sokszínű, így számos történetet hallani, ráadásul szeretjük is ezeket.

Ha van romantikus, szívmelengető történet, akkor az K.T. Robbins és Jeannine Ganaye esete. Robbins amerikai állampolgár, aki 24 évesen, a második világháború ideje alatt katonaként szolgált Franciaországban, és egy kis faluban, Brieyben ismerkedett meg az akkor 18 éves Ganaye-nal. Szerelem volt első látásra. 

Azonban Robbinst átvezényelték a keleti frontra, Ganaye pedig Franciaországban maradt. Ennek ellenére mindketten a későbbi találkozás reményében váltak el. A fiatal lány angolul kezdett tanulni, hátha visszatér hozzá szerelme. A remény idővel elmúlt. Robbins ahogy véget ért a háború visszatért az Egyesült Államokba, megházasodott, gyerekei lettek, Ganaye szintén családot alapított.

Most, 75 év után újra találkoztak. K.T. Robbins jelenleg 97 éves, míg egykori szerelme, 92. Robbins első szavai között a következők szerepeltek:

„Mindig szerettelek. Soha nem tűntél el a szívemből."

(Upworthy)

Borítókép: youtube.com