promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A meztelen Madonna láttán Michael Jackson felkiáltott és elszaladt
Borítókép:  finance.yahoo.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Michael Jackson egyik barátja arról beszélt, hogy Madonna egy ízben meztelenül várta hotelszobájában a popsztárt, aki egyszerűen elfutott a nő láttán.

Mark Lester, Michael Jackson egykori közeli barátja a Mirrornak mesélt egy igen kínos esetet, mely a zenész és Madonna között történt. Eddig kettejük kapcsán egy híres csók állt a középpontban, melyről Madonna beszélt 2016-ban.

Lester azt állítja, az általa felelevenített pillanat hozta el, hogy a popsztár elfordult a nőktől. Madonna a férfi elmondása szerint egy hotelszobában várta Jacksont.

„Amikor Michael belépett a szobába, Madonna anyaszült meztelenül feküdt az ágyban. Michael ránézett, felkiáltott, majd elszaladt”

– idézi a lap online kiadása a Daily Mail korábbi cikkét.

Lester gyerekszínészként dolgozott, majd közeli kapcsolatba került Michael Jacksonnal. Rengeteg lap cikkezett róla, hogy a zenész spermadonorként kérte fel, s hogy ő a sztár gyermekeinek, Prince-nek és Paris-nak a biológiai apja.

„Csak kisegítettem egy barátot. Azt hiszem, Michaelnak problémái voltak a szexuális életével, és a spermatermelésével”

– kommentálta a híreket Lester.

A Michael Jackson sötét titkait feltáró Leaving Neverland című dokumentumfilmről írt cikkeinket ide kattintva találjátok. Madonna ebben az ügyben májusban azt nyilatkozta, hogy amíg be nem bizonyítja a bíróság a bűnösségét, Michael Jackson ártatlan.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás