promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bódi Guszti 44 éve házas, de még nem látta feleségét ruha nélkül
Borítókép:  youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepőnek tűnhet, hogy Bódi Guszti 44 éve házas, és még nem látta feleségét, Bódi Margót meztelenül, de van rá egy magyarázat.

Bódi Guszti és Bódi Margó voltak a vendégie a NőComment! legutóbbi műsorának, amelyből kiderült, nem látták még egymást meztelenül.

„Negyvennégy éve nem tudom, kivel fekszem le, mert mindig sötét van. Mi ebben nőttünk fel. Esküszöm, az édesanyámat se láttam soha ruha nélkül a bokájától felfelé”

– mesélt Bódi Guszti.

Ennek azonban felesége szerint ennek egyszerű az oka, mégpedig az, hogy szégyenlősek.

„Amióta a fiúknak elkezdett serkenni a bajuszuk, még fürdőruhára sem vetkőzünk előttük, strandon sem voltunk együtt”

– bizonygatta Bódi Margó, aki a Blikknek arról is mesélt, hogy a tradícióik „a hétköznapi öltözködést is meghatározzák”.

Kiderült, hogy a hagyományok szerint a szoknyának takarnia kell a térdet, és a mély dekoltázst sem megengedett, sőt: minden nap előbb kell fel az ágyból Margó, hogy a férje szépnek lássa már reggel.

„Korábban kelek, hogy rendbe tegyem magam. Engem Guszti még kócosan, csipás szemmel nem látott! Kiengedni sem szoktam a hajam, valamennyire mindig össze van fogva. Igaz, így 57 évesen illene kontyot hordanom, hatvan felett pedig kendőt, de ezt már nem biztos, hogy betartom majd”

– tette hozzá Margó.

(Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás