promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az oroszok önvezető autóját egy németjuhász kormányozza – videó
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az orosz önvezető autó láttán mi is gondolkodóba esünk. Hát még ha megpillantjuk a tagbaszakadt németjuhászt, mely a rendre ügyel a sofőr ülésen! Videó!

Az autógyárak nagy része kísérletezik az önvezető autó kifejlesztésével, melyet legtöbben az elektromos kocsikkal együtt a jövő járművének tartanak. Az orosz cégek felől nem hallani sok mindent ez ügyben, ám most előkerült egy videó, melyből kiderül, hogy ha vállalati szinten nem is, a sufniban vadul dolgoznak az oroszok.

Egy lelkes autószerelő fogta magát, meghosszabbította a kormánykerék tengelyét, s ily módon a hátsó ülésről tudja vezetni a szakadt BMW-jét. Mivel a hátsó ablakok sötétített üveggel vannak ellátva, kintről pontosan úgy fest, mintha a kocsi önvezető volna. Úgy gondolta, készít egy vicces videót a trükk nyomán, s mosolyra fakasztja a járókelőket.

Először a németjuhász kutyáját ültette a vezető ülésre, majd a benzinkútnál ejtette pofára a dolgozókat. Végül egy McDrive-ba is begurul, ahol a kiszolgáló azt hiszi, a szintén önvezető Kitt tért be hozzá a Knight Riderből.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás