Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ganxsta Zolee alig bírja apja és Badár poénjait a MÁV-reklámban

Ganxsta Zolee alig bírja apja és Badár poénjait a MÁV-reklámban

Színes

Ganxsta Zolee alig bírja apja és Badár poénjait a MÁV-reklámban

Színes

Gaba 20:11

Ganxsta Zolee, apja Zana József és Badár Sándor is szerepel a MÁV reklámfilmjében, mely az e-jegyet hivatott népszerűsíteni.

Csütörtöktől a H5-ös HÉV Budapesten kívüli szakaszára online is lehet jegyet váltani, elég csak megnyitni a MÁV Vonatinfo appját. A MÁV úgy gondolta, kis hírverést csinál az e-jegynek, s leforgatott egy reklámfilmet Ganxsta Zolee-val és édesapjával, Zana Józseffel.

A rapper épp betoppan a HÉV-megállóba két perccel a szerelvény indulása előtt. Apja már ott várja, s leinti, amikor Ganxsta el akar menni az automatához jegyet venni. Megmutatja neki, hogy működik az e-jegyrendszer, s meg is vásárolja fiacskájának a bilétát.

A HÉV-en Badár Sándor személyében közeledik a jegyellenőr, aki begipszelt karral érkezik. A zenész meg is pendíti: „ a múltkori nem volt elég?”. „Még egy szó, és be fogom rappelni” - jön a válasz.

Na, ilyen stílusban zajlik a társalgás, melynek végén a „fater” telefonján bemutatja e-jegyét, s persze fiáét is. Badár végül megköszön mindent, s lányos zavarában a következő utas vonaljegyét is az e-jegy olvasóval akarja lehúzni.

A jelenetsor láttán, és apja zárópoénja hallatán Ganxsta is csak a fejét fogja.

Azért Mucsi Zoltán aukciós parádéja ennél jóval ütősebbre sikerült.

Borítókép: Facebook/MÁV-HÉV