Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy macska úgy kifogott Trumpon, ahogy terroristák sem tudnának

Egy macska úgy kifogott Trumpon, ahogy terroristák sem tudnának

Színes

Egy macska úgy kifogott Trumpon, ahogy terroristák sem tudnának

Színes

Gaba 13:44

Miközben Donald Trump, a brit kormányfővel tárgyalt annak rezidenciáján, Larry, a miniszterelnökség macskája befészkelte magát az amerikai elnök páncélozott Cadillacje alá. A biztonsági protokoll alapján Trumpnak meg kellett várnia, amíg Larry arrébb vánszorog, ami késést okozott programjában. Videó.

Miközben Donald Trump amerikai elnök Theresa May brit miniszterelnök társaságát élvezte a kormányfő Downing Street-i rezidenciáján, addig Larry, a hivatal macskája olyan trollságot eszelt ki, melyre alig találni szavakat. Larry nem hivatalos neve egyébként a Miniszterelnöki Hivatal Főegerésze.

Tulajdonképpen nem akart ő semmi rosszat, egyszerűen csak szunyókálni szeretett volna egy csendes, árnyékos helyen. Meg is találta az ideiglenes „fészket” a Beast, vagyis a Szörny névre hallgató elnöki gépkocsi alatt, mely a miniszterelnök székhelye előtt parkolt.

A kocsi páncélozott ablakokkal, defektálló gumikkal van ellátva, minden bizonnyal a világ legbiztonságosabb járműve, terrortámadásnak is ellenáll. Ára nagyjából 1-1,5 millió dollár között van. Mozgását azonban ezúttal egy alig hatkilós cica akadályozta meg.

Az amerikai elnök és kísérete csekély késést volt kénytelen elkönyvelni programjában, ugyanis a biztonsági protokoll alapján meg kellett várniuk, amíg Larry veszi a sátorfáját, és arrébb slattyog.

Larrynek egyébként nem ez volt az első komoly húzása a Trump-látogatás alatt. Mielőtt befeküdt volna Trump kocsija alá, szép magyarsággal szólva photobombing alá vett egy hivatalos képet, melyen Trump és Theresa May látható.

Hivatalos életrajza szerint egyébként Larryt 2011-ben fogadta örökbe a brit miniszterelnökség, mert pedigréje szerint remek vadász.

Borítókép: AFP/Daniel Leal Olivas