promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy macska úgy kifogott Trumpon, ahogy terroristák sem tudnának
Borítókép:  AFP/Daniel Leal Olivas
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miközben Donald Trump, a brit kormányfővel tárgyalt annak rezidenciáján, Larry, a miniszterelnökség macskája befészkelte magát az amerikai elnök páncélozott Cadillacje alá. A biztonsági protokoll alapján Trumpnak meg kellett várnia, amíg Larry arrébb vánszorog, ami késést okozott programjában. Videó.

Miközben Donald Trump amerikai elnök Theresa May brit miniszterelnök társaságát élvezte a kormányfő Downing Street-i rezidenciáján, addig Larry, a hivatal macskája olyan trollságot eszelt ki, melyre alig találni szavakat. Larry nem hivatalos neve egyébként a Miniszterelnöki Hivatal Főegerésze.

Tulajdonképpen nem akart ő semmi rosszat, egyszerűen csak szunyókálni szeretett volna egy csendes, árnyékos helyen. Meg is találta az ideiglenes „fészket” a Beast, vagyis a Szörny névre hallgató elnöki gépkocsi alatt, mely a miniszterelnök székhelye előtt parkolt.

A kocsi páncélozott ablakokkal, defektálló gumikkal van ellátva, minden bizonnyal a világ legbiztonságosabb járműve, terrortámadásnak is ellenáll. Ára nagyjából 1-1,5 millió dollár között van. Mozgását azonban ezúttal egy alig hatkilós cica akadályozta meg.

Az amerikai elnök és kísérete csekély késést volt kénytelen elkönyvelni programjában, ugyanis a biztonsági protokoll alapján meg kellett várniuk, amíg Larry veszi a sátorfáját, és arrébb slattyog.

Larrynek egyébként nem ez volt az első komoly húzása a Trump-látogatás alatt. Mielőtt befeküdt volna Trump kocsija alá, szép magyarsággal szólva photobombing alá vett egy hivatalos képet, melyen Trump és Theresa May látható.

Hivatalos életrajza szerint egyébként Larryt 2011-ben fogadta örökbe a brit miniszterelnökség, mert pedigréje szerint remek vadász.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás