promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A modell, aki a legszebb teljesítményt nyújtotta a BL-döntőben
Borítókép:  AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szombati Tottenham–Liverpool BL-döntő legemlékezetesebb jelenete az első félidőben pályára rohanó nő látványa volt.

[[adv]]

A 2018-2019-es klubszezon zárásaként június 1-én rendezték a Bajnokok Ligája-döntőjét, ahol két angol csapat szerepelt. A mérkőzés összefoglalóját az alábbi cikkben olvashatjátok:

A mérkőzés egyik, ha nem a legemlékezetesebb jelenete az volt, amikor egy Vitaly Uncensored-feliratú fürdőruhába bújt hölgy beszaladt a pályára. A szabályokat követve a tévé előtt ülők nem láthatták, hogy kiről van szó. Azonban a fotósoknak és a feliratnak hála, pár percen belül az internet népe kiderítette, hogy mi a kisasszony neve. A hölgyet Kinsey Wolanski-nak hívják, és természetesen van Instagram-oldala is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My goal is to build a life I don’t need a vacation from

Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) által megosztott bejegyzés,

A mérkőzés után az is kiderült, hogy miért futott be a pályára. Az apropó miatt vissza kell mennünk öt évet az időben. 2014 júliusának elején játszották a Németország–Argentína világbajnoki döntőt, ahol egy fiatalember rohant be a pályára és meg akarta csókolni a németek játékosát, Benedikt Höwedest.

A férfit Vitalij Zdoroveckij-nek hívják, aki így akarta felhívni magára a figyelmet, és reklámozni saját Youtube-csatornáját. Jelenleg 9,9 millió feliratkozónál tartanak, és olyan népszerű, valamint nem túl visszafogott videókat tartalmaz az oldal, mint az, hogy Vitalij ráveszi barátnőjét Wolanski kisasszonyt, hogy egy bikiniben nagyon gyorsan fusson egy futópadon. Egyébként, ha 10 dollárért (nagyjából 3000 forintért) előfizetést is vásárolunk, akkor egy belső kör tagjai leszünk, ahol már tulajdonképpen pornóvideókat kapunk, amiket úgy jellemeznek, hogy

„Vad szívatások. Mellek és fenekek, Szabályok nélkül.”

Az orosz férfi azóta már több meccsen is feltűnt, 2016-ban például az NBA-döntőn, meztelen mellkasára a „Trump Sucks” feliratot pingálta. Természetesen Zdoroveckijt világ összes labdarúgó-stadionjából kitiltották, most beküldte barátnőjét, hogy reklámozza a „Vitaly Uncensored” nevezetű oldalt.

Ha Kinsey Wolanski Instagram-profilját megnézzük, akkor azt láthatjuk, hogy a BL-döntő előtt 300 ezer feliratkozóval rendelkezett, most pedig 1,7 millió rajongója van.

És akkor az AFP-nek köszönhetően lássuk a szombat esti képeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás