promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Havas Jon sírva fakadt
Borítókép:  digitalspy.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Trónok harca utolsó évadának befejezése rendkívül sok port kavart a sorozat rajongóinak körében. Sokan úgy érzik, hogy több év munkáját tették tönkre az alkotók, de vannak olyanok is, akik úgy gondolják, hogy frappáns és jó lezárást kaptak, csalódottságra semmi okuk. A film forgatását bemutató dokumentumfilmből pedig az derült ki, hogy mit szóltak maguk a szereplők a végkifejlethez.

Hétvégén vetítette le az HBO Az utolsó őrség című dokumentumfilmet, amely a Trónok harca befejező évadának forgatását mutatta be.

A nézők betekintést nyerhettek az olvasópróbák világába, láthatták hogyan alakulnak kedvenc színészeik Trónok harca karaktereikké és azt is megtudhatták hogyan dolgoznak a díszletesek, a sminkesek és a kaszkadőrök, vagyis azok, akik nélkül a produkció soha nem jöhetett volna létre.

A dokumentumfilm talán legmeghatóbb jelenete az volt, ahogyan a nyolc szezonon át tartó saga szereplői szembesültek azzal, hogy mi lesz filmbeli énjük sorsa a sorozat végén.

A legemberibb reakciót Kit Harington produkálta, aki elsírta magát, mikor megtudta, hogy ő fogja megölni Emilia Clarke-ot, vagyis Daenerys Targaryent. Láthatjuk, ahogy Havas Jon először a kezébe temeti az arcát, majd filmbeli partnerére néz, mintha csak azt kérdezné, hogy ugye ez csak egy vicc, és amikor kiderül, hogy tényleg ez lesz a befejezés, már nem tud megálljt parancsolni a könnyeinek.

Ez a jelenet is azt bizonyítja, hogy mennyire együtt éltek filmbéli karaktereikkel a szereplők és mennyire fontos volt nekik ez a sorozat. Ennek fényében egy kicsit talán az is jobban érthető, hogy miért reagált Havas Jon egy interjúban rendkívül nyersen és sértődötten az utolsó évadot ért kritikákra.

E képsorokat elnézve a rajongóknak biztosan csak szimpatikusabb lesz a színész, viszont a vita és az elégedetlenség, ami az utolsó szezont övezi, még jó ideig nem lankad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás