Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bemutatjuk az új magyar gasztropápát!

Bemutatjuk az új magyar gasztropápát!

Színes

Bemutatjuk az új magyar gasztropápát!

Színes

Promotions 19:01

Elek Zoltán üstökösként robbant a magyar gasztroéletbe. Egyedi stílusával az unalmas főzést felejthetetlen show-műsorrá alakította. 

Ha az ember szörfözget a világhálón, például a tökéletes rakott krumpli receptjét keresve, könnyen eljuthat a magyar gasztropápáig, Elek Zoltánig. A magyar és egy eddig meg nem fejtett nyelv keverékét beszélő úriember ugyanis úgy döntött, hogy egy hatalmas betondarabot hajít a honi konyhaművészet állóvízébe. Lett is belőle hirtelen Youtube-sztár.

De nem is sztár, kérem szépen, hanem a magyar konyhaművészet két lábon járó istene, az ember, aki egy Sencor indukciós főzőlapon úgy muzsikál, mint Liszt Ferenc a zongorán. Ahogy egyik hű követője írta:

„Zoltán a főzőlap Paganinije...”

Hihetetlen és elképesztő. Könnyed mozdulatokkal, tökéletes testtartással szeletel, vág, aprít, miközben végtelen elegenciával átitatott, ízes szavak kíséretében okítja követőit. Míg valaki

„1600 fokon acélt olvaszt, a mester teát főz”

– fogalmazza meg nagyságát másik nézője.

Egyik legnézettebb videójában, a fenn említett rakott krumpli elkészítésének titkát árulja el, egyúttal ördögi módon hekkeli meg indukciós főzőlapját. Na, de nem szaporítjuk a szót, jöjjön a művész, s annak remeke:

Ja, igen, éljen a tömlős sajt!

Borítókép: youtube.com