promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Plágiumügy: Jolly nem hagyja magát Iglesiasékkal szemben
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jolly a magyar mulatós sztár plágiummal vádolja Enrique Iglesiast és Matumát. Jelen állapotban úgy tűnik, hogy a magyar mulatós sztár állítása alaptalan.

Mint arról beszámoltunk, Jolly Sandro, vagyis Tarcsi Zoltán, a magyar mulatós üstököse plágiummal vádolja a világhírű zenészt, Enrique Iglesiast. Jolly korábban a Mokkában beszélt arról, hogy nem ő vette észre a lopást, többen szóltak neki, köztük a fia. Jolly még Inglesias száma alá is énekelt picit a műsorban, hogy bizonyítsa igazát. Ügyvédje, Kovács Attila kifejtette, személyiségi jogot sértett a spanyol énekes azzal, hogy plagizálta Jolly dalát.

Később a Ripostnak nyilatkozva elmondta, nem sértődött meg, s csak akkor fog perelni, ha Enrique nem írja be őt szerzőtársként. Természetesen nem ért véget a történet. A Bors ugyanis megkereste Matoma menedzsmentjét, és a következő derült ki:

„Többfelől hallottunk a plágiumvádról, bár hivatalosan nem keresett fel minket sem Jolly, sem a jogi képviselője”

– írta Andrew Jackson, a norvég előadó menedzsere, hozzátette, tudomása szerint Jolly még semmilyen jogi lépést nem tett ez ügyben. Egyúttal elárult egy olyan tényezőt, amely pontot tehet az ügy végére:

„Matoma, Enrique és a dal társszerzői az I Don't Dance című számot 2016. december 4. és 7. között egy háromnapos stúdiózás alatt írták meg és vették fel Miamiban. A dal legelső demóváltozatának időbélyegzőjén a dátum 2016. december 7., reggel 8:54. Mivel Jolly dala 2017-ben jelent meg, ezért úgy gondoljuk, hogy az állítás alaptalan.”

Jolly szerint igazság továbbra is az ő oldalán áll, s az ő szerzeménye készült el hamarabb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás