promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyre több Khaleesi nevű gyermek születik az USA-ban
Borítókép:  noihirek.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Annyira népszerű a Trónok harca, hogy az USA-ban többen a sorozatban szereplők neveit adják saját gyermeküknek. Khaleesi, Arya és Jamie a legkelendőbbek. 

A Trónok harca egy önálló brand. Annyira szerteágazó, s annyira széles skálán mozog a hatása, hogy azt szinte lehetetlen belátni. Egy egyszerű, a 8. évad 4. részében ottfelejtett kávéspohár (ami tényleg csak egy szimpla fehér pohár volt) 2,3 milliárd dollárt érhetett a Starbucksnak.

Azt tudjuk, hogy a sorozatból, hogy az éj sötét és tele van iszonyattal. Nos, azon párok, akik gyermekáldásra adják fejüket valószínűleg az ismert szólás első felével értenek egyet. A szexualitás, az intim pillanatok azért koránt sem nevezhetők iszonyatosnak. A születési után pillanatok döntésében azonban komoly szerepet játszik a Trónok harca népszerűsége. Ugyanis egyre többen nevezik el gyermeküket valamely sorozatból ismert szereplőről.

Az Amerikai Egyesült Államok Társadalombiztosítási igazgatóságának felmérése rámutat, hány gyermek született az utóbbi években Khaleesi néven. Míg 2011-ben 28-an nevezték el így lányukat, addig 2018-ban már 560.

Tehát hét év alatt húszszoros növekedés tapasztalható

Az Arya név is kelendő: 2010-ben a 942. helyen állt a népszerűségi listán, a tavalyi évben már a 119. helyet foglalta el – írja a Huffington Post.  A fiúk küzül a legnépszerűbb a Jamie, előző évben 547 gyermek született ezen a néven, a második helyen Jon áll. De akad kilenc olyan ifjú is, aki Aemon mester nevét viseli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás