Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csak a cipőjét találták meg az Alpokban eltűnt magyar túrázónak

Csak a cipőjét találták meg az Alpokban eltűnt magyar túrázónak

Színes

Csak a cipőjét találták meg az Alpokban eltűnt magyar túrázónak

Színes

Promotions 13:27

Több hete nincs hír arról a 25 éves magyar férfiról, aki túrázni indult az Alpokban, de eltűnt. A rendőrök és a tűzoltók nagy erőkkel keresik, most a cipőjét és egy másik furcsa tárgyat megtaláltak.

Eltűnt egy 25 éves magyar túrázó az Alpokban. A fiatalember a Blikk cikke szerint nagyjából egy hónappal ezelőtt indult a Zillertalhoz közeli Kaiserklammhoz, de azóta nem látták.

Szabolcs jól ismeri a környéket, hiszen nemcsak ott él és dolgozik, de a szabadidejében szereti felfedezni a környéket. Imád a természetben lenni, de ehhez a túrához nem öltözött fel jól. Nadrágban és pólóban láttuk utoljára. Azt tudni kell, hogy itt, az Alpokban süthet bármennyire is a nap, hamar havas tájon találhatja magát az ember

- mondta a lapnak a fiú egyik barátja.

Szabolcsot régóta keresik az osztrák tűzoltók és rendőrök, most megtalálták az egyik cipőjét és egy fogasra hasonlító vasrudat. Az autója jó 30 kilométerre parkolt onnan, ahol meglelték ezeket a tárgyakat. Helikopterrel is folyik a kutatás, de egy több hete eltűnt ember esetében vajmi kevés a remény arra, hogy megtalálják.

Borítókép: AFP/Barbara Gindl