promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis nemet tud mondani a drogra, és Majkával is kibékült
Borítókép:  Forrás: Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Curtis péntek este mutatta be legújabb dalát a Story Budapestben, majd több mindenről mesélt a Borsnak.

Az újpesti rapper mióta kijött a rehabról újra belevetette magát a munkába. Két nótájáról is beszámoltunk, amit az alábbi cikkekben hallgathattok meg:

A Story Budapestben tartott bulira Curtis menyasszonya, Kriszti is elkísérte, majd nyilatkozott a Borsnak:

„Hat hét alatt nyolc dalt írtam, ebből épül fel az új lemez. Akkor tudok alkotni, ha a legmélyebben vagy a legmagasabban vagyok. Az első tíz nap volt a legkeményebb, amikor az elvonási részt éltem meg: rémálmok és rosszullétek kínoztak. Tudtam, végig kell csinálnom, hiszen a szerelmem előtte mondta el nekem, hogy várandós.”

A rapper egy új dallal is kedveskedett Krisztinek:

„A címe Lehetne újra február, utalva arra, hogy januárban mentem az elvonóra. Kegyetlen volt számára is ez az időszak, főleg, hogy már ott volt a fiam a szíve alatt. Meg kellett ráznom magam: apa leszel, b…d meg, szedd össze magad, ember!”

Természetesen szót ejtett a gyermek születéséről is, amit viszont összekapcsolt a kábítószerrel:

„A gyerekem miatt nemet tudok mondani a cuccra. Apás szülés lesz, ehhez ragaszkodom. Hét hónapon keresztül hetente háromszor járok egy mentális tréningre a mentorommal. Nincs már sóvárgás, kísértés persze van, de jól tudom kezelni: mikor kínáltak, tudtam nemet mondani. Ez sok helyen az éjszakai élet velejárója, nem lepődöm meg. Szerencsére mára elfogadták, hogy már nem élek a szerrel, de tudom, egész életemben dolgoznom kell rajta, hogy ne essek vissza.”

Majd az interjú végén jött a legmeglepőbb bejelentés, ami már Majkát is érintette:

„Petivel kibékültünk, megbeszéltük a dolgainkat, de nincs még tervben közös munka. Felesleges még összeállni, mert működnek a külön projektjeink.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás