promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jürgen Klopp szívesen lett volna Salah helyében
Borítókép:  Sports Asia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Liverpool csatára, Mo Salah illusztris társaságban ünnepelhetett a héten New Yorkban. Színészek, énekesek és politikusok körében fényképeszkedett, miközben fogadta a gratulációkat és az elismerő szavakat. Az egyik fotóját még az edzője is megirigyelte. 

Miközben a rajongók már tűkön ülve várják a befejező évad harmadik epizódját, az internetet bejárta Mo Salah és Emilia Clark közös fényképe.

A Liverpool csatára és a Trónok harca khaleesije New York-ban találkozott a Time magazin gálavacsoráján. A neves újság a világ száz legbefolyásosabb embere közé választotta az egyiptomi futballistát és a színésznőt.

A szokásos éves listán olyan sztárok szerepelnek, mint Lady Gaga, Taylor Swift, Remi Malek, Dwayne Johnson, Ariana Grande, Michelle Obama vagy Donald Trump.

Salaht nem csupán játéktudásáért, hanem adakozó tevékenységéért is elismerték, amivel elsősorban szülővárosát, az egyiptomi Nagrigot támogatja. Már kórház és iskola is épült a segítségével.

Forrás: latestly.com

 

A játékos német edzője, Jürgen Klopp természetesen nem hagyta szó nélkül a fotót.

„Kissé irigykedem, hogy engem nem hívtak. Mo megérdemli az elismerést, de a Sárkányok Anyjával én is szívesen találkoztam volna.”

Az edző azt is elmondta, hogy játékosa szerinte ragyogóan nézett ki szmokingban és azzal sem volt probléma, hogy az utazás miatt ki kellett hagynia egy edzést.

Hozzátette, hogy nagyon büszke Salah-ra, különösen, mert focistaként leginkább csak a tévében vagy az újságokban látják a játékosokat az emberek, és általában nem mondanak túl sok okosat. Mo viszont rendkívül intelligens, ezt már több nyilatkozatával bebizonyította és Klopp őszintén reméli, hogy ezzel sokakat inspirált.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás