promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Charlize Theron lányként neveli fiát
Borítókép:  Charlize Theron. Forrás: AFP/Matt Winkelmeyer
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A neves színésző gendertémában kifejtett álláspontja újabb muníciót adhat ahhoz, hogy fellobbanjon akörül a vita: hogyan is kell nevelni a gyermeket?

Charlize Theron a Dél-afrikai Köztársaságban született abban az időben, amikor nagyon keményen dübörgött az apartheid rendszer. Édesapja bár jól menő vállalkozó volt, de alkoholizmusa miatt sokszor bántotta kislányát, aki tinédzserként átélte, ahogy édesanyja önvédelemből megöli férjét.

Charlize Theron-ból aztán híres, hollywoodi színésznő lett, és olyan filmekben vállalt főbb szerepeket, mint Az örödg ügyvédje, a Halálos iramban 8., vagy a Mad Max. A 43 éves színésznő két örökbefogadott gyereket nevel: a 7 éves Jacksont és a 3 éves August. Mindkét gyerek afroamerikai, akikről nem szívesen beszél.

A Daily Mail-nek azonban most kivételt tett, és ezzel a kijelentésével felkavarta az állóvizet maga körül:

„Jackson három éves korában elém állt és azt mondta, hogy »Én nem vagyok fiú«. Nekem mint anyának nem az a dolgom, hogy állást foglaljak ebben a kérdésben. Ha felnő, akkor majd eldönti, hogyan szeretne élni. Nekem szülőként egy feladatom van, hogy szeressem őket, és segítsek nekik mindenben. Így elmondhatom, hogy igen, én két csodaszép kislány anyukája vagyok.”

Majd hozzétette, hogy ő olyan családban nőtt fel amilyen, ígymost neki abban van kötelessége, hogy biztosítsa azt gyermekeinek, hogy semmiben se korlátozzák őket.

Charlize Theron egyik legutóbbi posztjában meg is mutatta azt a rajzfilmet, amiben az egyik szereplőnek fogja kölcsönözni a hangját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás