promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült a titkos viszony, veszélyben a Spice Girls turnéja
Borítókép:  Forrás: AFP/Jewel Samad
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A botrány kirobbanása óta Geri Halliwell elérhetetlen volt, ám most közleményt jelentetett meg.

Az nyílt titok, hogy a Spice Girls egyik tagja, név szerint Mel B nemcsak a férfiakhoz, de a szebbik nemhez is ugyanúgy vonzódik – szexuális értelemben. Portálunk is beszámolt arról, hogy a fűszeres csajos a visszatérésre kapcsán egyre több interjút adnak, a mindig is szókimondó Mel B úgy döntött egy tévéműsorban elmeséli, hogy korábban lefeküdt, Geri Halliwell-lel, akinek – elmondás szerint – tökéletes mellei és feneke van. Igaz, azt is hozzátette, hogy csak egyszeri alkalomról volt szó.

A Daily Mail pedig úgy értesült, hogy Mel B kijelentése után felhívta Gerii Halliwellt és elnézést kért tőle.

A The Sun tovább göngyölítette az ügyet, és talált egy állítólagos informátor, aki azt állítja, hogy Geri Halliwell a botrány kirobbanása óta elérhetetlen. A Ginger Spice-nak hívott énekesnő, aki jelenleg a Formula–1-es csapatfőnök, Christian Horner házastársa és két gyermek anyukája, nem veszi fel a telefont, és a hívásokra sem reagált.

Érdekesség, hogy az ominózus interjúnál Mel C is jelen volt, akit nagyon megviseltek a történtek, és néhány fellépés lemondásával fenyegetőzik. Míg Victoria Beckham, aki nézőként lett volna jelen a fellépéseken, azt állítja, hogy most már egyáltalán nem fog elmenni a koncertekre.

Cikkünk megjelenésével egyidőben közleményt jelentetett meg Geri Halliwell, amiben leírja, hogy a Spice Girls minden tagját szereti. Ginger Spice kiemeli, hogy a mostanában napvilágot látott hírek egyszerűen nem igazak, és sok kellemetlenséget okoznak a családjának. Az énekesnő hozzátette, hogy már alig várja, hogy újra találkozzon a csapat tagjaival és a rajongókkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás