promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját ruhaboltja előtt lőtték le Nipsey Hussle-t
Borítókép:  AFP/Mark Ralston
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Saját ruhalánca, a Marthon Clothing egyik üzlete előtt kapott halálos lövést Nispey Hussle, neves amerikai rapper. A lövöldözés másik két áldozata él. A zenész a Los Angeles-i rendőrség vezetőivel találkozott volna hétfőn, hogy tárgyaljanak a helyi bűnbandák visszaszorításának ügyéről.

Los Angeles-i idő szerint vasárnap délután lövöldözésben életét vesztette Nipsey Hussle, neves amerikai rapper. A Los Angeles-i rendőrség hivatalosan arról számolt be, hogy a zenészt a Marathon Clothing ruhalánc egyik boltja közelében lőtték le, három golyót kapott. A lánc Hussle-é volt. Összesen három sérültet szállítottak kórházba, egyikük, Hussle időközben elhunyt, a másik két ember állapota stabil.

A rapper utolsó Twitter-üzenetében azt írta, áldás, ha az embernek erős ellenségei vannak.

A 33 éves Hussle eredeti neve Ermias Davidson Asghedom 2010-ben futott be az All money in című számával. 2013-as Crenshaw című albumából több mint ezer kazettát (!) értékesítettek, ekkor kezdett el futni a szekere. Kendrick Lamaron Drake-n át YG-ig számtalan neves zenésszel dolgozott együtt, s idén a legjobb rap album kategóriában jelölt volt az ő lemeze is a Grammy gálán. Végül Cardi B győzött.

Steve Soboroff, a Los Angeles-i rendőrkapitány Twitteren közölte, Hussle vele és Michael Moore rendőrfőnökkel találkozott volna hétfőn. Hussle maga kérelmezte a találkozót, a cél az lett volna, hogy átbeszéljék, miképp próbáljanak gátat vetni a városi bűnbandák tevékenységének.

A zenész világ apraja nagyja, Rihannától Pharrell Williams-en át Ice Cube-ig, és sportolók, például LeBron James, Colin Kaepernick vagy Stephen Curry siratják Twitteren a neves rappert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás