Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Justin Bieber visszavonul

Justin Bieber visszavonul

Színes

Justin Bieber visszavonul

Színes

Promotions 14:52

Az énekes hétfő este Instagram-posztban jelentette be döntését.

A CNN-en vette észre, hogy Justin Bieber egy általános megdöbbenést kiváltó poszttal örvendeztette meg rajongóit.

„A tinédzserkoromat, és a húszas éveim elejét szinte végigturnéztam. Ti is láthattátok, és én is úgy éreztem, hogy a legutóbbi fellépéseimen már egyáltalán nem éreztem jól magam. Ti többet érdemeltek, hiszen fizettetek azért, hogy engem láthassatok, és egy igazán energikus, szórakoztatóan könnyed koncerten vegyetek részt. Nekem pedig különösen nem jó, hiszen érzelmileg kimerültem, és nem tudtam nektek biztosítani ezt az élményt”

– írja az Instagramon az énekes.

Justin Bieber 2015-ben jelentette meg utolsó lemezét, amivel 2016-ban világkörüli turnéra indult.

„Most azt akarom, hogy megoldjam azokat a problémákat, amivel küzdök, ezek sokak számára ismerősek lehetnek. Nem akarom, hogy darabjaira hulljon az életem, a házasságom. A zene nagyon fontos számomra, de az egészségem és a családom sokkal fontosabb, hiszen jó férj és jó apa akarok lenni”

– tette hozzá Bieber, aki azért hagyott egy kiskaput. Kijelentette, hogy messze vannak még a nyugdíjas évei, most csak egy rövid időre van szüksége ahhoz, hogy feltöltődjön.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable.... the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. ???? but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Justin Bieber, és feleség Hailey Baldwin. Forrás: AFP/Nicholas Hunt