promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Király Viktor: Nekem ez elég volt
Borítókép:  Forrás: Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sláger TV-n fut a Bence házhoz megy című műsor. A legutóbbi adás vendége a népszerű énekes volt.

Bár mi nem láttuk a műsort, szerencsére a Blikk-nek köszönhetően be tudunk számolni nektek arról, hogy többek között miről beszélt az énekes:

„Romantikus életstílusnak tűnik, ha az ember egyedül van, szabad. Bárhova mehet, bármikor, csak a bőröndtől függ és a repjegyre valótól, hogy hova megy. Van benne egy szépség, de nagyon sok magányossággal jár egy ilyen életforma. Én ezt körülbelül három évig csináltam. Három évig jártam a világot, Los Angelestől Párizsig, fellépésről fellépésre. Nem tudom elmondani, hogy hány kanapén aludtam. Vannak szépségei ennek az életstílusnak, ajánlom mindenkinek, hogy tapasztalja ezt meg. Ez segít megtalálni önmagad és azt, hogy mit akarsz.”

Király Viktor elmondta, hogy nagyon keményen dolgozik, rengeteg fellépést és koncertet vállal, de most már az a fontos, hogy legyen egy biztos pont az életében. Ezt pedig a barátnője tudja neki megadni:

„Három év után rájöttem, hogy nekem ez elég volt. Rá akarok találni az igazira. Ez után az időszak után azt éreztem, hogy szükségem van arra, hogy legyen egy biztos pont, ahova hazajövök és legyen, aki itthon fogad. Ha megtalálod a szerelmet és utána lesz gyerek, család, az mind közrejátszik abban, hogy a férfi még »férfibb« legyen. 34 éves vagyok, én már erre vágyom, nem arra, hogy a haverjaim kanapéján aludjak egy buli után.”

A műsorban Virág Anita is megszólal, és arról beszél, hogy mit szeret a legjobban párjában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás