Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

A magyar rendőröknek segítenek Sheldon Cooperék

Színes

Promotions - 2019.03.22. 19:19

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság új sorozatot indított KRESZmenők címmel.

Napjaink egyik legnépszerűbb sorozata a The Big Bang Theory, vagyis az Agymenők. Jelenleg a 12., befejező évad részei futnak Amerikában.

A történet a kaliforniai Pasadena városában játszódik. Itt él egy bérelt lakásban a két főszereplő Caltech-tudós: a kísérleti fizikus Leonard Hofstadter és az elméleti fizikus Sheldon Cooper. Két legjobb barátjuk is állandó szereplője a sorozatnak: Howard és Rajesh. Howard mérnök, Rajesh asztrofizikus a Caltechen. Életüket mindjárt az első epizódban felforgatja egy csinos, szőke pincérlány, Penny érkezése a szemben lévő lakásba. A négy zseni gondolkodásmódja és „kockasága” merőben eltér az átlagos életet élő emberek életvitelétől, ami a poénok egyik fő forrásává válik.

Azért azon jelenet mellett sem mehetünk el szó nélkül, ahol rólunk, magyarokról van szó:

A rendőrség az utóbbi időben kitesz magáért az ötletes prevenciós videók terén. Mi is írtunk arról a kisfilmről, melyben a bepiálva autóba ülő Szőke András felveszi az öreg kaszást, akit Badár Sándor formáz meg.

Majd az ORFK a Vöröskereszttel karöltve bízott meg egy egyetemistát, hogy készítsen megelőző videót a közlekedés közbeni mobilozás veszélyességének érzékeltetésére. A zombiként vánszorgó gyerekekkel felvett képsorok rémisztőek.

Legújabb videójukban az Agymenőket hívták segítségül. Természetesen nem kérték kölcsön a gyártótól Sheldont és barátját, hanem az animációt felhasználva készítettek egy videót:

...mint a címből is látható hamarosan jön a folytatás. Reméljük, hogy abban Penny is meg fog jelenni!

Borítókép: Forrás: movies.stackexchange.com

Vissza a főoldalra.
Át kéne gondolni, a jelenlegi szúnyogirtással mekkora kárt okozunk