promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átszállás közben is össze lehet házasodni a frankfurti repülőtéren
Borítókép:  Media Frankfurt
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A repülőteréről híres Frankfurtban, az egyik beszállófolyosón a város legelegánsabb házasságkötő termét alakították ki. A szervezők vállalják a meghívók kinyomtatását, a postázást, a terem dekorációját, a műsorszervezést és a Lufthansa catering komplett étel- és italválasztékát. Mindjárt jöhet is a nászút. De hogyan kerül oda a násznép?  

A nem is olyan nagy számok törvénye alapján, aki rendszeresen szokott repülni, előbb-utóbb, de inkább előbb kiköt, pontosabban átszáll Frankfurtban. Öt transzkontinentális útból legalább egy nagy valószínűséggel érinti ezt a várost,

amelynek világszerte legnagyobb nevezetessége maga a reptér.

Beláthatlanul és besétálhatatlanul nagy. Bizonyos részein komplett turistacsoportok szállnak meg, ki fél napot, ki egy egészet tölt itt el a folyosón aludva. Alighanem ez is adhatta az ötletet arra, hogy

esküvőket is lehessen tartani a világ egyik legforgalmasabb légi kikötőjében. 

A turizmus.com cikke alapján a repülőtér egyik beszállófolyosóján a város legelegánsabb és legkomfortosabb házasságkötő termét alakították ki. A szolgáltatás megbízható és teljes körű: a szervezők vállalják a meghívók kinyomtatását, a postázást, a terem dekorációját, a műsorszervezést és a Lufthansa catering komplett étel- és italválasztékát.

A vendégek és az ifjú pár szállítása, az anyakönyvvezető, a zenekarok mind beletartoznak a kínált szolgáltatások közé.

Tekintettel a repülés biztonságára, a vendégek és az ifjú pár átvilágítása is szükséges. A formaságok és a koktélparti, ebéd vagy vacsora után az ifjú pár akár azonnal elindulhat a nászútra. Bár mint arról beszámoltunk, hogy mostanában új trend kezd hódítani a nászutasok körében – erről bővebben ide kattintva olvashat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás