promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a fazon épp egy kilenc méteres gerendát tuszkol be a metróba
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A New York-i metróban se biztos, hogy láttak már ilyet a sokat tapasztalt utasok: egy férfi nekilódult egy kilenc méteres rúddal, s a peronig jutott. Sőt, a gerendának tűnő tárgy a videó tanúsága szerint a metróba is beférni látszik. Induljon a banzáj!

Már az komoly logisztikai bukfenc, amikor az ember egy közepes méretű fenyőfát próbál hazaszállítani busszal, villamossal. Persze van egy határ, amikor az ember már inkább egy haver autós segítségét kéri, olyan hosszú, vagy ormótlanul széles tárgyat kell elcipelnie.

New Yorkban édesanyám és barátaim elmondása alapján vannak furcsa fazonok, s az amcsi filmek is ezt támasztják alá. Olyan trükköt azonban álmaimban sem mertem volna elképzelni, amit egyikük vitt véghez a minap.

Emberünk egy közel kilenc méteres, építkezéseken megszokott látványnak számító, t-gerendának tűnő valamivel próbált bejutni a metróba, s ezt videón rögzítették. Nem tudom, hogyan, de lejutott a peronig, sőt elkezdte betuszkolni a tárgyat a metrókocsiba is. Az utazóközönség nem háborgott, inkább lefagyott, ilyet még ők se biztos, hogy láttak.

A videóból nem derül ki, hogy az unikumnak számító akció sikerrel zárult-e, mi innen Budapestről is drukkoltunk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás