Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez a fazon épp egy kilenc méteres gerendát tuszkol be a metróba

Ez a fazon épp egy kilenc méteres gerendát tuszkol be a metróba

Színes

Ez a fazon épp egy kilenc méteres gerendát tuszkol be a metróba

Színes

Gaba 20:09

A New York-i metróban se biztos, hogy láttak már ilyet a sokat tapasztalt utasok: egy férfi nekilódult egy kilenc méteres rúddal, s a peronig jutott. Sőt, a gerendának tűnő tárgy a videó tanúsága szerint a metróba is beférni látszik. Induljon a banzáj!

Már az komoly logisztikai bukfenc, amikor az ember egy közepes méretű fenyőfát próbál hazaszállítani busszal, villamossal. Persze van egy határ, amikor az ember már inkább egy haver autós segítségét kéri, olyan hosszú, vagy ormótlanul széles tárgyat kell elcipelnie.

New Yorkban édesanyám és barátaim elmondása alapján vannak furcsa fazonok, s az amcsi filmek is ezt támasztják alá. Olyan trükköt azonban álmaimban sem mertem volna elképzelni, amit egyikük vitt véghez a minap.

Emberünk egy közel kilenc méteres, építkezéseken megszokott látványnak számító, t-gerendának tűnő valamivel próbált bejutni a metróba, s ezt videón rögzítették. Nem tudom, hogyan, de lejutott a peronig, sőt elkezdte betuszkolni a tárgyat a metrókocsiba is. Az utazóközönség nem háborgott, inkább lefagyott, ilyet még ők se biztos, hogy láttak.

A videóból nem derül ki, hogy az unikumnak számító akció sikerrel zárult-e, mi innen Budapestről is drukkoltunk!

Borítókép: Youtube