Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabiék nem időzítik be a gyereket

Tóth Gabiék nem időzítik be a gyereket

Színes

Tóth Gabiék nem időzítik be a gyereket

Színes

Promotions 17:43

Tóth Gabi az egyik vendége a Sláger FM 95.8 vasárnap esti műsorának, a Sláger Témának.

„Dolgozom rajta, hogy még több dalom legyen az idei évben. Négy-öt dallal szeretnék kijönni, ezek már készülőfélben vannak, hamarosan bevonulok stúdiózni”

– mondta a 95.8 Sláger FM-en Tóth Gabi, aki év végén íróként is szeretne bemutatkozni, írja a Blikk.hu.

„Év végére egy nagyobb dobással készülök, olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy saját könyvet adhatok ki. Ez óriási megtiszteltetés. Az elmúlt 15 évben már történt annyi minden, hogy azt szívesen összefoglalom egy könyv keretén belül”

– tette hozzá az énekesnő, akinek a társadalmi szerepvállalás mellett a családalapítás is a jövőbeli céljai között szerepel.

„Szerintem egy nőben mindig ott van, hogy családot szeretne alapítani. Főleg, ha egy harmonikus párkapcsolatban van az ember és ebben a korban. Gábornak és nekem is az a legfőbb célunk, hogy családot alapíthassunk. Nagyon szívesen vállalnánk gyermeket, de nem »időzítjük« be. Hiszek abban, hogy a gyermek vagy gyermekek, akkor fognak megszületni, amikor annak meg kell történnie. Egy ember életében ez a beteljesedés, ha valaki tovább viheti a vonásait, a tehetségét. Ez a legnagyobb cél, a család”

– árulta el a portál szerint a Sláger Témában Tóth Gabi.

Borítókép: Forrás: Instagram