Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elmaradt egy Curtis-buli, a rapper elmondta, hogy miért

Elmaradt egy Curtis-buli, a rapper elmondta, hogy miért

Színes

Elmaradt egy Curtis-buli, a rapper elmondta, hogy miért

Színes

Promotions 13:41

A rapper nem jelent meg Kolozsváron. A szervezők szerint kevesen váltottak jegyet, míg Curtis szerint nem utalták el határidőre a megbeszélt összeget.

Curtis körül zajlik az élet, febuár 16-án jelentkezett több hetes szünet után, jelezve, hogy befejezte elvonókúráját, s folytatja teendőit ott, ahol abbahagyta. Hogy valójában segített-e neki ez a kis áramszünet, az azért elég kétséges – Zacher Gábornak például határozott véleménye van. Az mindenesetre biztos, hogy a rapper újabb színre lépése óta két bulit már tartott, a harmadik, a kolozsvári móka azonban elmaradt. A háttérben lévő okokról Curtis a Blikknek elmondta, hogy:

„Szervezési hiba történt. (...) Az ottani szervezők nem teljesítették a szerződésben foglaltakat, vagyis nem utalták el határidőre a megbeszélt összeget. Bizonytalanná váltak így a feltételek, ezért a menedzsmentem úgy döntött, hogy a BSW és az én koncertemet is lemondja. (...) Sokan támogatnak és drukkolnak, de még mindig bőven kritizálnak akkor is, ha rajtam kívülálló okból marad el egy koncert. Aki csak a hibát akarja meglátni, annak nehéz bármit is bizonyítani, mindig vannak olyan emberek, akik csak a bukásodra várnak.”

Az éremnek azonban két oldala van. A Bors ugyanis megkereste a Fire Events rendezvényszervező irodát, amely jelezte:

„A BSW-vel együtt léptek volna fel, de mivel annyira kevesen váltottak jegyet, hogy már veszteséges lett volna a koncert, úgy döntöttünk, töröljük a meghirdetett programot.”

Borítókép: Blikk