promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
5+1: a szín, ami mindent vitt az Oscaron
Borítókép:  Forrás: Harper's Bazaar
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradóra zajlott a 91. Oscar-gála, ahol a legnagyobb színésznők, de még a színészek is rózsaszínben parádéztak. Megnéztük, hogy mit kínálnak a hazai butikok, ha a filmes seregszemle után nekünk is kedvünk támadna Barbie babának öltözni.

A 2019-es Oscar-gála trendszíne egyértelműen a rózsaszín volt, annak minden árnyalatával, a halovány púder rózsaszíntől egészen a harsány ciklámenig.

Julia Roberts, Helen Mirren, Emilia Clarke, de még a Khal Drogot alakító Jason Momoa is ezt a színt viselte a nagyszabású eseményen. Utóbbi szmokingját a nemrégiben elhunyt Karl Lagerfeld álmodta meg rózsaszín bársonyból, kifejezetten a színész kérésére.

Az öltöny mellett a szemfülesek kiszúrhatták a '80-as évekre emlékeztető hajgumit is Aquamen csukóján, aki felesége, A hatalmas kis hazugságok sorozatból is ismert Lisa Bonet társaságában érkezett a 91. Oscar-gálára.

Forrás: Getty Images


Köztudott, hogy a filmcsillagokat ilyenkor a legnagyobb divatházak öltöztetik és stylistok hada segíti őket, hogy tökéletes legyen a megjelenésük a világraszóló eseményen.

Mivel ilyen sokan választották Barbie baba kedvenc árnyalatát, készítettünk egy rövid válogatást az itthon fellelhető rózsaszín cuccokból, természetesen a teljesség igénye nélkül.

Lássuk 5+1 rózsaszín ruhát és kiegészítőt a hazai fast fashion butikok kínálatából.

1. A Reserved plisszírozott szoknyájának igazán tavaszias hangulata van. A rózsaszínnek ez a púderes változata sokkal időtállóbb és elegánsabb, mint a harsányabb árnyalatok. 

Forrás: reserved.com


2. Szintén a Reserved oldalán találtuk ezt a laza kötésű, puffos ujjú pulcsit, ami tökéletesen passzol egy farmer-sportcipő összeállításhoz is.

Forrás: reserved.com


3. A H&M polarizált napszeművege telitalálat. A márványra emlékeztető keret és a babarózsa lencse tökéletes párosítás.

Forrás: h&m


4. A Zara nadrágkosztümjében nehéz lenne észrevétlennek maradni, de ha a hetvenhárom éves Helen Mirren is bevállalta a pink estélyit, miért is ne? Egy ennyire domináns színhez inkább egy visszafogottabb lábbelit választanánk.

Forrás: zara.com


5. Valahol a mályva és a barack határvonalán lehet ennek a Zara overálnak a színe. A barna öv és az ujjakon lévő nagyobb gombok tökéletesen illenek a ruha vonalához. 

Forrás: zara.com


+1. Ezt a hajgumit a TopShop oldalán találtuk. Lehet, hogy még Jason Momoa is megirigyelné. Vissza a '80-as évekbe!

Forrás: topshop.com
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás