Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiborult egy házaspár: az igazi ABBA-t várták, öt ismeretlen énekest kaptak

Kiborult egy házaspár: az igazi ABBA-t várták, öt ismeretlen énekest kaptak

Színes

Kiborult egy házaspár: az igazi ABBA-t várták, öt ismeretlen énekest kaptak

Színes

Promotions 13:48

„A tegnap délutáni ABBA SHOW szünetében egy házaspár magából kikelve reklamált, hogy ők az ABBA zenekar koncertjére vettek jegyet és nem 5 ismeretlen énekesre meg egy nagyzenekarra” – írta Facebook-oldalán Náray Erika.

Ritkán hallani olyan jelenetről, amely nemrég, Valentin-napon történt. Egy házaspár a pécsi Kodály Központban az évi rendszerességgel megrendezett Pannon Filharmonikusok koncertre váltottak belépőt. Az est ABBA-showként volt aposztrofálva, s ennek keretében Polyák Lilla, Malek Andrea, Náray Erika, Magyar Bálint és Kocsis Tibor, illetve a helyi filharmonikusok adták elő a svéd zenekar dalait.

Eddig egészen hagyományos a történet alakulása. Most jön azonban a finomság. A házaspár ugyanis egy külön műsort tartott.

„A tegnap délutáni ABBA SHOW szünetében egy házaspár magából kikelve reklamált, hogy ők az ABBA zenekar koncertjére vettek jegyet és nem 5 ismeretlen énekesre meg egy nagyzenekarra. Pécs, Kodály Központ, Polyák, Malek, Náray, Magyar Bálint, Kocsis Tibó és a Pannon Filharmonikusok”

– osztotta meg a történteket Facebook-oldalán Náray Erika színésznő.

A Bors információi szerint a felháborodott házaspár a szünetben sajnos haza is ment.

Csak csendben jegyeznénk meg, az igazi, tehát az 1972-ben alakult és 1982-ig működő zenekar, amióta bejelentették visszavonulásukat a zenétől, nem adtak koncertet. 

Borítókép: Billboard.com