Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Curtis jelentkezett, kijött az elvonóról

Curtis jelentkezett, kijött az elvonóról

Színes

Curtis jelentkezett, kijött az elvonóról

Színes

Promotions 13:52

„Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem ez az utolsó lehetőségem... a karrieremben, a magánéletemben egyaránt” – írta a rapper.

A Borsonline szúrta ki Curtis Instagram-posztját, amelyben az énekes jelzi, kijött az elvonóról. Mint írja:

„A mai nappal befejeztem a méregtelenítő programot. Egy teljesen új ember lettem! Ezidő alatt, sikerült minden átértékelnem, teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül... sokszor borzasztó volt, de megérte!  Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék! Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem ez az utolsó lehetőségem... a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszemágában sincs szent beszédet tartani, viszont ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember aki írt nekem, hogy akár ilyen, akár másfajta problemával, szenvedélybetegséggel küzd. Merje felismerni magában, és ne féljen lépni! Addig tegye meg amíg nem késő! Ezúton is, Köszönöm azoknak akik hittek bennem és kitartottam mellettem!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! A mai nappal befejeztem a méregtelenítő programot???????????? Egy teljesen új ember lettem! Ezidő alatt, sikerült minden átértékelnem,teljesen elzárva a külvilágtól, a szeretteim nélkül... sokszor borzasztó volt, de megérte! Ha ez volt az ára annak, hogy végre magam lehessek, bármikor szó nélkül újból nekivágnék! Nagyon sokat hibáztam, azt éreztem ez az utolsó lehetőségem... a karrieremben, a magánéletemben egyaránt. Eszemágában sincs szent beszédet tartani, viszont ha egy tanácsot megfogad tőlem az a rengeteg ember aki írt nekem,hogy akár ilyen, akár másfajta problemával, szenvedélybetegséggel küzd. Merje felismerni magában,és ne féljen lépni! Addig tegye meg amíg nem késő! Ezúton is, Köszönöm azoknak akik hittek bennem és kitartottam mellettem!

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Az énekes nagyjából hat hete vonult el „csendes pihenőre”, azóta az első komolyabb hangvételű üzenet tőle.

Borítókép: tv2

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria