promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy nevek feszültek egymásnak a szaunában, zengett-zúgott a Ria-Ria-Hungária!
Borítókép:  termalfurdo.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az év első nagy nemzetközi versenyén Szép Boglárka nagy csatában nyerte meg az első helyet a címvédő lengyel Kasia Klajn előtt a termalfordu.hu írása alapján. A február eleji versenyen, Schwangau-ban, a két lány veretlenül jutott a döntőbe, majd háromszáz ember vastapsa mellett, óriási lendülettel küzdött a győzelemért. 

A verseny négy napja óriási izgalomban telt a Kristall Therme 300 fős nagy szaunájában a termalfurdo.hu írása alapján, eszerint népes magyar szurkolótábor, köztük

23 hazai szaunamester leírhatatlan hangulatot teremtett a programokon, zúgott a Ria-Ria-Hungária.

A Freestyle Masters egy különleges, improvizációs verseny szaunamestereknek, amelyet Rob Keijzer, a háromszoros szaunamester világbajnok talált ki és szervez, először 2017-ben rendezte meg.

A verseny a szaunamesterek általános tudását, a professzionalitást, improvizációt, a gyakorlatot, az általános képességeket és a pillanatnyi tudást díjazza. A mestereket párokba sorsolják, akik először egymás ellen „küzdenek”. Ketten vannak bent a szaunában egyszerre, de maga a szauna hatalmas, bőven elfér benne a két mester. A program három részből áll.

Míg az első két körben modern-klasszik stílusé a főszerep, így főként a zenével való harmonikus együttműködés számít, a harmadik kör az igazi towel fight, ahol mindenki megmutathatja, mit tud.

A nagy show-ért a vendégek is odavannak, hiszen igazi szaunabuli, ahol ugyan játékos barátsággal, de nagy nevek, igazi profik „feszülnek egymásnak” a szaunában.

A nemzetközi improvizációs szaunamester verseny magyar változata hamarosan megérkezik hozzánk. Az első hazai improvizációs verseny február 15-17. között lesz a Bükfürdő Thermal & Spa szaunavilágában, mégpedig Rob Keijzer, Szép Boglárka, a szaunamester világbajnokság magyar fordulójának győztese, Farkas Evelyn, továbbá számos külföldi és hazai szaunamester részvételével.

A Freestyle Masters női dobogósai:
1. Szép Boglárka (Magyarország)
2. Kasia Klajn (Lengyelország)
3. Sarah Niederkofler (Olaszország)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás