Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eladó az ország egyik legszebb történelmi lelete

Eladó az ország egyik legszebb történelmi lelete

Színes

Eladó az ország egyik legszebb történelmi lelete

Színes

Promotions 11:37

Bronzkori leletek, építési lehetőség és Szélmalom domb alig pár millió forintért.

Egyedi és megismételhetetlen ajánlatra bukkant a delmagyar.hu. Eladó ugyanis Tiszasziget egyik kultúrtörténeti relikviája, a területén álló két darab házzal.

„A település a két nagy folyó a Tisza és Maros ártere között keletkezett, egy szigetszerű árvízmentes területen fekszik. A község északnyugati legmagasabb részén elhelyezkedő Szélmalom dombot kínáljuk eladásra. A domb területe 4767 m2, különleges szépségét egyedei elhelyezkedése kölcsönzi. (...) A Malom közvetlen szomszédságában áll egy vályog építésű teljes felújítást igénylő 60-70m2 lakóterületű cseréptetős épület. [...] Az ingatlan elhelyezkedése és adottsága miatt kiválóan alkalmas, falusi turizmusra, lovasfarm, állatsimogató, kerékpáros pihenőhely kialakítására, apartmanok, vendéglő üzemeltetésére” – áll a leírásban. 

Érdemes hozzátenni, hogy a területen Árpád-kori településmaradványok (egészen pontosan ószentiváni bronzkori telep és temető) nyomára is bukkantak a szakemberek. Az eladási ár pedig nem is olyan magas, 24,99 millió magyar forint. 

Bővebb, részletesebb területi leírást ide kattintva talál.

Borítókép: mapio.net