Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy rendőr lett az M3-ason történt tragédia pozitív hőse

Egy rendőr lett az M3-ason történt tragédia pozitív hőse

Színes

Egy rendőr lett az M3-ason történt tragédia pozitív hőse

Színes

Promotions 20:20

„Nekem is jólesett volna fordított esetben, ha olyan helyen, ahol nem vagyok ismerős, eligazítanak. Sokan megálltak segítséget kérni, számomra pedig ez alap, miért ne tenném meg, ha lehetőségem van rá?” – mondta a boon.hu-nak Galuska Tamás, aki a hétfői, M3-ason történt tragédia során okozott sokaknak kellemes csalódást.

A boon.hu hétköznapi hőseink rovatába – ha lenne ilyen rovat – simán beférne Galuska Tamás. Ő az a rendőr, aki a hétfő reggeli, M3-ason történt tragikus, négy halálesettel végződött balesetnél irányította a forgalmat.

A Borsod megyei portáltól egy olvasó kért lehetőséget, hogy kifejezze háláját Galuskának. A rendőr – miután megtudta, hogy az illető vizsgára igyekszik a kisfiával – nem sajnálta az időt, hogy türelmesen elmagyarázzon egy alternatív útvonalat, hogy ne vesztegeljenek a dugóban. Így időben oda is értek, ami miatt nagyon hálás, ahogy a megnyugtató hozzáállásért is. A bejegyzést több, mint ezren osztották meg, és többen jelezték: nekik is hasonló pozitív tapasztalatuk volt ugyanott.

Galuska Tamás (Fotó: boon.hu)

A Boon ezután kezdte el keresni, s meg is találta a rendőrt, aki az emődi őrs főtörzsörmestere, Ónod körzeti megbízottja.

„Eljutott hozzám a bejegyzés, sikerült is beszélnem a hölggyel, és megköszönni a kedves szavait, jólesett, és örülök, hogy segíthettem nekik” – mondta el a portálnak a főtörzsőrmester, aki aznap sokaknak segített hasonló módon.

„Nekem is jólesett volna fordított esetben, ha olyan helyen, ahol nem vagyok ismerős, eligazítanak. Sokan megálltak segítséget kérni, számomra pedig ez alap, miért ne tenném meg, ha lehetőségem van rá? Én ezen a környéken élek és dolgozom, így jól ismerem a mellékutakat is” – tette hozzá Galuska Tamás.

Nem tudunk más kívánni neki, mint, hogy: csak így tovább!

Borítókép: MTI/Vajda János

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria