Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Latinosan, dzsigolósan tért vissza Győzike és a Romantic

Latinosan, dzsigolósan tért vissza Győzike és a Romantic

Színes

Latinosan, dzsigolósan tért vissza Győzike és a Romantic

Színes

Promotions 13:12
Száradó ruhák, neoncsövek és vasrács Bermuda-háromszögében forgatták újra a Romantic 2001-es klasszikusát, a Vágyom rád című nótáját. Az eredeti felálláshoz (Gáspár Győző, Kunovics Katinka, Völgyi Zsuzsi) ezúttal csatlakozott Herceg és Goore is. Ez pedig önmagában már sejtette: a 18 évvel ezelőtti nóta igyekszik kiszolgálni az akutális időszak zenei igényet. 

Finom suttogással indul a 3 perc 47 perces zenei mű. S, miközben Katinka begyújtja hangszálait, egy könnyed vizuális petting érkezik: egy snitt erejéig feltűnik Győzike, hogy aztán lendületet vegyen a darab. Az mondjuk nagy talány: miért kell közölni vágygerjesztő hangon az alkotásban énekhanggal részt vevők neveit – tán azért, hogy azok is tudják az infromációt, akiknek nincs kedvük mindezt elolvasni.

No, de mindegy is! A két hölgy és a két rapper hiába teszi oda magát a maguk kis karakteres, csibészes kacsingatásokkal és imádkozással kísért, finoman púderezett valójában, mert Győzike, ahogy szokás mondani: mindent visz!

Salgótarján egyszemélyes valóságshow-sztárja, katonai egyenruhára hasonlító öltözékben, hunyorítva közli a nézővel a maga mondanivalóját. Hogy aztán a finálét is, egy finoman ívelt barna nagykabátban ő végezze el.

Röviden ennyi, a többi alább:

(Promotions)

Borítókép: Youtube.com

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria