promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Latinosan, dzsigolósan tért vissza Győzike és a Romantic
Borítókép:  Youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Száradó ruhák, neoncsövek és vasrács Bermuda-háromszögében forgatták újra a Romantic 2001-es klasszikusát, a Vágyom rád című nótáját. Az eredeti felálláshoz (Gáspár Győző, Kunovics Katinka, Völgyi Zsuzsi) ezúttal csatlakozott Herceg és Goore is. Ez pedig önmagában már sejtette: a 18 évvel ezelőtti nóta igyekszik kiszolgálni az akutális időszak zenei igényet. 

Finom suttogással indul a 3 perc 47 perces zenei mű. S, miközben Katinka begyújtja hangszálait, egy könnyed vizuális petting érkezik: egy snitt erejéig feltűnik Győzike, hogy aztán lendületet vegyen a darab. Az mondjuk nagy talány: miért kell közölni vágygerjesztő hangon az alkotásban énekhanggal részt vevők neveit – tán azért, hogy azok is tudják az infromációt, akiknek nincs kedvük mindezt elolvasni.

No, de mindegy is! A két hölgy és a két rapper hiába teszi oda magát a maguk kis karakteres, csibészes kacsingatásokkal és imádkozással kísért, finoman púderezett valójában, mert Győzike, ahogy szokás mondani: mindent visz!

Salgótarján egyszemélyes valóságshow-sztárja, katonai egyenruhára hasonlító öltözékben, hunyorítva közli a nézővel a maga mondanivalóját. Hogy aztán a finálét is, egy finoman ívelt barna nagykabátban ő végezze el.

Röviden ennyi, a többi alább:

(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás