promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Futball és divat találkozása – terjeszkedik a sztárcsapat
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Juventus beszállt a divatiparba –  akár ezt a címet is adhattuk volna a cikknek.

Azonban nem arról van szó, hogy az őket szponzoráló Adidasszal karöltve új mezek vagy melegítők készültek volna, hanem ez bizony teljesen a saját nevük alatt fut, katalógussal, reklámmal, weboldallal együtt, és mindez a két éve bevezetett logó köré építve.

Talán most nyer értelmet, hogy miért ragaszkodott tűzzel-vassal a vezetőség a sokak által még ma is szidott, minimalista stílusú logóhoz – a szurkolók óriási tiltakozása ellenére. Már akkoriban is céloztak arra, hogy az új embléma egy stratégia része, amivel a Juventust a futball világán kívül is népszerűsíteni szeretnék. Nos, úgy tűnik megtették az első lépéseket.
juv4

Az Icon Collection névre keresztelt szériát a '90-es évek divatja inspirálta. A termékek között főleg pulcsikat, kardigánokat, pólókat és dzsekiket találunk, és a két domináló szín természetesen a patinás klubtól elválaszthatatlan fehér és fekete.

Modellekért sem kellett messze mennie a Bianconeri vezetőségének, Emre Can, Federico Bernardeschi és Douglas Costa is vállalta, hogy lencsevégre kapják őket az új cuccokban pózolva.
juventus icon collection 01 800x1200 608x912

Maga a kollekció eléggé visszafogott, de van benne fantázia. A nadrágokra nyomott óriás logó, vagy az olyan jópofa megoldások, mint a garbó nyakú melegítőfelső egészen jó próbálkozások így elsőre. Abban pedig biztosak lehetünk, hogy lesz folytatás.
juve2

Nézelődni, vásárolni ide kattintva lehet. Az árak nagyjából 50 euróról (kb. 16 000 Ft) indulnak a pólók esetében, a dzsekik 150 euró körül mozognak.

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás