promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka bejelentésére mindenki fel fogja kapni a fejét
Borítókép:  Forrás: Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Majoros Péter, azaz Majka a Kölcsey TV-nek adott interjút, amit a portál szemlézett.
Érdekes volt a 2018-as év. Gyakorlatilag minden megtörtént, a legjobb dolgoktól elkezdve, mint például az arénás buli, a veszteségekig, amit hátulról az emberek nem látnak. De nyilván minden év ilyen. Ezt meg kell szokni, viszont remélem, hogy idén már csak jó dolgok lesznek. Aztán a Jóisten küldjön rám öt-hat év múlva megint egy olyat, amit el kell viselni, majd megint jöjjön egy kis nyugi. Sebestyén Balázs szokta mondani, hogy nem jöhet mindig rossz. Nem felejtem el, hogy olyan pozíció­ban vagyok, és olyan dolgokat csinálok, amiért más ölni tudna, és ez fantasztikus!
– a rapper tavaly vesztette el édesanyját, valamit megszakította a kapcsolatot Curtisszel. Azonban egy múlt heti interjúból tudjuk, hogy ez a szakítás mit is jelent pontosan: ha tudni akarja, akkor kattintson ide!
Olyan életet élek, amilyet mindig is szerettem volna, és az, hogy időnként meg kell küzdenem olyan problémákkal, amilyenekkel egyébként nagyon sokan hozzám hasonlóan küzdenek, az az élet velejárója. Mindenkinek megvan a saját keresztje, amit cipel, ameddig tud, aztán mindig jobbat remél. Még a jobbnál is jobbat. Engem pont ez a telhetetlenség visz előre, mert soha nem kényelmesedek el abban, hogy „akkor ez most megvan”, hanem folyamatosan haladok előre. 2019-re nagyon sok tervünk van, úgyhogy nem lesz pihenő, utána azonban igen. 2020-ra megállok, és onnantól kezdve én valószínű, hogy nem vagy csak nagyon keveset akarok dolgozni egy-két évig. Vagy csakis olyan munkát vállalok, ami rólam szól. Most elmegyek kártyázni tanulni egy fiatal titánhoz, az internetes huszárhoz, akivel átnézettem a kártyatudásomat. Kicsit fel kell újítani, mert már régen csináltam ilyet. Próbálok ezen a területen is fejlődni, meg van egyéb más tervem is, amelyről még nem beszélhetek, de az biztos, hogy a televíziózás most háttérbe fog szorulni
– mondta a Kölcsey TV-nek Majka a cikk szerint.

A Bors az elmondottak miatt felhívta Majkát, aki nem kívánt nyilatkozni. A rapper Instagram-posztjából kiderül, hogy éppen Ausztriában pihen.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

Ez itt kert..

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,


Azonban a lap itt nem állt meg, hanem talált egy informátort, aki részletesen elárulta, hogy mire utalhatott a zenész:
Rebesgetik, hogy Las Vegasban már óvodát és iskolát keres a fiainak, hosszabb távra tervezi a kinttartózkodást. Ráadásul azt beszélik, hogy 2019 végén lejár a TV2-es szerződése is, és bár biztosan megkínálnák további munkákkal, hiszen nagyon jól csinálja, amit csinál, szeret mindig valami újba belevágni. Las Vegasban megél a kártyázásból, és az itthoni bizniszeit is tudja onnan koordinálni.
(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás