promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Segíteni nem luxus!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Fogkefe, fogkrém, dezodor, szappan – naponta több alkalommal is használjuk őket, anélkül hogy azon gondolkodnánk, hogy milyen az, amikor valaki ezek hiányában tölti a mindennapjait.

Még decemberben indított egy kampányt Cserta Szandra blogger és Huszka Ági stílustanácsadó, amelynek célja, hogy rászoruló nőknek gyűjtsenek alapvető higiéniás termékeket. A felhívás a Nem luxus táska címet kapta.

Ha a szekrényünkben találunk egy általunk már nem használt, de jó állapotban lévő táskát, és van lehetőségünk ebbe sampont, szappant, fogkefét, fogkrémet és szárnyas betétet tenni, máris csatlakozhatunk a kezdeményezéshez. A szervezők budapesti és vidéki gyűjtőpontokra várják a táskákat, és a Máltai Szeretetszolgálattal karöltve fogják kiosztani őket olyan nők számára, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, esetleg hajléktalanná váltak, de ebben a helyzetben is szeretnék megőrizni emberi méltóságukat és nőiségüket.

Most nem azon kell gondolkodnunk a drogériában, hogy melyik márkájú fogrémet vagy milyen illatú sampont tegyünk a kosarunkba, hanem azon, hogy tudunk-e ebből plusz egyet vásárolni, ezzel is jobbá és élhetőbbé téve valaki más mindennapjait. A felhíváshoz már rengetegen csatlakoztak, de még nem késő összerakni a saját segítő „nem luxus táskánkat”.
luxus3

A kezdeményezés honlapján megtalálható minden fontos információ a táska tartalmával és a gyűjtőpontokkal kapcsolatban: ide kattintva olvashat róla bővebben.

Segítsünk együtt!

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás