promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka Curtisről: Hiszi, ha látja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Majka és Curtis éveken át zenéltek együtt, de augusztusban a Szegedi Ifjúsági Napokon előbbi a színpadon közölte, hogy Curtisnek súlyos drogproblémái vannak, ezért szétválnak az útjaik. Az újpesti rapper ezután olykor leplezve, olykor leplezetlenül üzent többször is a közösségi médiában egykori barátjának, de közeledésről, békülésről nem volt szó.

Curtis az elmúlt hetekben a TV2 Csak show és más semmi című műsorában szerepelt, és vállalt közben zenei fellépéseket is. Emilióval tervezett közös koncertet a Papp László Arénában áprilisra, de ezt is lemondták arra hivatkozva, hogy egyszerűen nincs idejük normálisan felkészülni a fellépésre.

Kevesen gondolták, hogy végül eljöhet a pillanat, de szűk fél évvel Majka coming outja után úgy tűnik, a rapper belátta, hogy egyedül nem tud megküzdeni a függősége jelentette gondokkal, és felkeres egy rehabilitációs intézetet.

Természetesen Majka reagált a döntésére, amit ebben a cikkben olvashat el.

Kedden Curtis menyasszonyának is megköszönte azt, hogy évek óta mellette áll és támogatja, majd jött a rapper „búcsúüzenete”.

Péntek reggel a Mokka látogatta meg Majkát, aki a 100 Tagú Cigányzenekarral próbál közös koncertjükra. Két fellépést terveznek, amiből az első teljes jegybevételét a Hospice Alapítványnak ajánlotta fel Majka. Természetesen megkerülhetetlen volt a Curtis-ügy.
Már sokszor hallottam azt, hogy meg fog gyógyulni. Ha most tényleg elindult azon az úton, én rettenetesen örülök. Azt gondolom, hogy egy embert a tettei minősítik, mondani mindent lehet. Viszont én szeretném a legjobban, mert nekem az életben nem lesz olyan partnerem a színpadon, mint az Attila volt. De nem a zenekar és nem a barátságunk miatt kell kilábalnia ebből, neki ki kell jönnie ebből önmaga miatt, hogy rendbe jöjjön az élete és észrevegye, hogy az a sok barom, aki körülveszi és oltogatja, azok mennyire károsak rá
– mondta Majka a 24.hu cikke szerint.

Ami az átlagolvasó számára az újdonság erejével hathat az az, hogy a két zenész nem szakította meg a kapcsolatot egymással a szétválás után sem:
Én Attilával egyfolytában tartottam a kapcsolatot. Az, hogy a média ebből mit mutatott, meg hogy ő miket írt ki a Facebookra, azt sok minden másnak betudtam.
A teljes interjút az alábbi videóban tekinthetik meg:
(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás