Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hozzád milyen kutya illik? New York új múzeumában kiderül

Hozzád milyen kutya illik? New York új múzeumában kiderül

Színes

Hozzád milyen kutya illik? New York új múzeumában kiderül

Színes

Promotions 09:44
Február 8-án nyílik az American Kennel Club jóvoltából New York első kutyamúzeuma, pár lépésre a Grand Central pályaudvartól. Rangos képzőművészeti gyűjteményről van szó, és kizárólag kutyákat ábrázoló festmények, szobrok, porcelánok, filmplakátok és fotók láthatók itt. De található egy könyvtár is, amelyben kötetek százai között válogathat a kutyatulajdonos, hogy mindent megtudhasson kedvenc ebéről.
Ez lesz az első, speciális, állandó kiállításnak helyt adó múzeum, amely csak kutyákat ábrázoló műtárgyakkal várja a látogatókat a Travel and Leisure cikke alapján. 
A múzeum külsejét és belsejét tekintve egyaránt ultramodern. A kétemeletes épületben interaktív módszerekkel és szórakoztató tevékenységekkel várják az érdeklődőket. Beléphetnek egy fülkébe, ahol fotó készül róluk, és kipróbálhatják, mely kutyafajta illene leginkább hozzájuk – ha nincs nekik. Gyermekek számára is szolgál a múzeum meglepetésekkel, például kapcsolatba léphetnek egy Arty nevű virtuális idegenvezető kutyával. 

A világon nem ez az első kutyamúzeum, de abban mindenképpen rendhagyó, hogy itt csak képzőművészeti tárgyakat állítanak ki.

(Promotions via turizmus.com)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria