promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik a játékkonzolok ásza, a Playstation és az XBOX kihívója
Borítókép:  - - Variety
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 2008-ban alakult Slightly Mad Studios ez idáig a PC-n és különféle konzolokon megjelent autós játékairól volt ismert, többek közt a Need for Speed: Shift-et és a méltán népszerű Project Cars sorozatot köszönhetjük nekik.
Project Cars 2

Sokakat igencsak meglepett a cég bejelentése, az esetenként felreppenő nem hivatalos híreszteléseket ez idáig senki sem vette komolyan. Most azonban maga a cég rántotta le a leplet készülő művéről, illetve a konzol kinézetéről is osztottak meg képeket a Twitteren.

A készülék nemes egyszerűséggel a Mad Box nevet kapta, és a hangzatos ígéret szerint a valaha volt legerősebb konzol lesz a piacon. Bell elmondása szerint a gép a fejlesztés mostani állapotában is olyan erős, hogy egy két év múlva izmosnak számító PC-vel is könnyűszerrel felveszi versenyt.

Ez így elsőre kecsegetőnek hangzik, azonban pontos specifikációkat még nem árultak a készülékkel kapcsolatban. Annyit viszont megtudhattunk, hogy támogatni fogja a 4K-s megjelenítést, valamint a piacon elérhető VR eszközök többségével is kompatibilis lesz, és az ígéret szerint akár a 180 FPS-t is elérhetjük a játékok futtatásakor.
Érkezik a játékkonzolok ásza 1

Igaz, a megjelenéséig még biztosan sokat kell várnunk, ugyanis Bell elmondása alapján, attól függően, hogy hogyan haladnak a munkálatokkal, nagyjából 3-3,5 éven belül dobhatják piacra a terméket.

Ez igen hosszú időnek tűnik, de ha be tudják váltani az ígéreteiket, akkor talán megéri rá várni. Unatkozni pedig addig sem fogunk a jelenleg is népszerű konzolok, és az azokra fejlesztett játékdömping mellett.

Már csak az a kérdés, hogy mennyire veszik komolyan az új kihívót a Playstation és az XBOX háza táján.

(HG)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás