promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy csík Escobar sírjáról?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Pablo Escobart, a valaha volt legnagyobb drogbárót szerintem senkinek sem kell bemutatni, de akinek esetleg még is, annak itt van egy kis olvasnivaló.

Rengeteg újabb sztori szokott előkerülni róla, de akadt egy olyan, aminek most végül nem ő lett a főszereplője, hanem a 35 éves Steven Semmons, aki a wales-i Swansea-ból pottyant Kolumbiába. Mi más is vihette volna oda, mint a szerelem, mivel Ibizán összejött egy Kolumbiában élő lánnyal. Ez olyan szintre jutott, hogy később ikergyermekeik születtek.

Minden rendben ment volna, ha Semmons nem követ el egy őrületesen nagy baromságot, aminek sztorijára a Daily Mail is lecsapott. Az egyik napsütéses délutánon úgy döntött, hogy kocsmázás után elmegy Pablo Escobar sírjához, és felszippant róla egy adag kokaint, mert az mekkora flash már! Nem tagadom, hogy egy hollywoodi filmben az lenne, de sajnos az életben az ilyeneknek már vannak következményei, főleg, ha az illetőt még videóra is veszik.

A porszívózást egy ismeretlen férfi rögzítette, akivel Semmons a bárban találkozott, és eldöntötték, hogy közösen meglátogatják a sírhelyet. A wales-i úriember azt állította, hogy az illető Escobar egyik régi bérgyilkosa volt. Hát, néhány kolumbiai rum után szerintem ezt nem nehéz beadni egy turistának, de hogy menőbb legyen a történet, legyen ez is igaz.

A videóból vírusvideó lett, és hatalmas gyorsasággal vette be az internetet. Naná, hogy mindenkit érdekel, hogy valaki kokót szippant Escobar sírjáról! Semmons elmondta, hogy az egészet csak tiszteletadásnak szánta, de hát rosszul sült el, és sajnálja amit tett. Nem is csoda, mivel a témát a helyi sajtó is felkapta, majd a hatóságok szimpla öt évre kitiltották az országból a férfit, és így se a gyerekeit, se a párját nem látogathatja meg, akik továbbra is ott élnek.

Steven tudja, hogy szégyent hozott az országra, és a polgárok bocsánatáért esedezik. Még azt is eldöntötte, hogy felhagy eddigi életmódjával, és drogtanácsadó lesz. Ha vannak még hasonló sztorijai, akkor biztos népszerű lesz a terápiás körökben.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás