promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvi Barbi megmutatta, hogyan telik egy napja New York-ban
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Palvin Barbara a világ egyik legfelkapottabb modellje. Legutóbb akkor adtunk hírt róla, amikor bejelentette, hogy téli szabadságra vonul, amit Magyarországon fog tölteni.

Most pedig beleshetünk a szupermodell New York-i mindennapjaiba. Ugyanis Barbi a Vogue magazinnak engedte meg még novemberben, hogy kamerával végigkísérjék egy szabadnapját.

A kisfilmből – amit németül feliratoztak – megtudhatjuk, hogy Palvin Barbi még a szabadnapjain se alszik sokáig, már reggel 7-kor fent van, és egy nagy adag kávéval, valamint szépítkezéssel kezdi a napot. Délelőtt edzőterembe ment, ugyanis intenzíven készült a Victoria's Secret Fashion Show-ra (erről könnyek között beszélt), amiről ide kattintva olvashat bővebben. Sőt, arról is beszámoltunk, hogy mit tett a barátja, amikor meglátta a modellt a színpadon.

Természetesen a videóban feltűnik Palvin Barbi szerelme, Dylan Sprouse. A modell hat évig volt szingli, de most rátalált az ideális pasi, akibe – elmondása szerint – nagyon szerelmes. A nap folyamán ebédet is vitt párjának, majd este flipperezni mentek egy helyi klubba.
A 24.hu vette észre, hogy a szerelmes pár még mindig Magyarországon tartózkodik, és Jó LaciBetyárra ébrednek.
(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás