Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tíz métert zuhant a Sió hídjáról egy kocsi

Tíz métert zuhant a Sió hídjáról egy kocsi

Színes

Tíz métert zuhant a Sió hídjáról egy kocsi

Színes

Promotions 11:03
December 24-én dél körül a 6233-as számú úton a Sió felett átívelő hídon Kölesd irányából Paks irányába közlekedett egy személyautó, mely balesetet szenvedett. A sofőr egy 24 éves nő volt, elveszítette uralmát a gépkocsi felett, és a korlátot átszakítva autójával, körülbelül 10 métert zuhant a Sió partja melletti füves területre. A hölgy 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett – adta hírül a police.hu.
sio hid baleset2

A karácsonyi időszakban sokan pihentek, az ügyeletes rendőrök nem igazán. December 24-én 0 órától december 26-án 24 óráig 64 személyi sérüléses közúti baleset helyszínén intézkedtek. Összesen öt ember vesztette életét, húszan súlyosan, negyvenen könnyebben sérültek meg.

A fenti dőszakban a rendőrség 243 személyt fogott el, közülük 57 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 140 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 252 embert állítottak elő, köztük 108 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 23 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. 289 esetben csak biztonsági intézkedésre volt szükség.

Magyarország területén az ünnepek alatt a rendőrök 60 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

A magyar-szerb határon négy embert tartóztattak fel, akik illegálisan akarták átlépni a határt.

(Promotions via police.hu)

Borítókép: Fotó: police.hu