promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Karácsonyi ruhadarabok, amikben ragyoghatunk az ünnepek alatt
Borítókép:  forrás: piubella.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Vannak, akik az elegáns viseletre szavaznak, de olyanok is akadnak, akik nem viszik túlzásba a csinos ruhákat karácsonykor. Persze nem mindegy, hogy éppen milyen életszakaszban vagyunk és az sem, hogy milyen lelkiállapotban ülünk asztalhoz. Képzeljük most el azt az ideális helyzetet, hogy az ajándékokat időben megvettük és becsomagoltuk, a menü készen áll és még hajat mosni is van időnk. Nem nyomaszt minket semmilyen vizsga gondolata, ha éppen egyetemisták vagyunk és nem az otthon szépségéért vagy a bejgli külleméért való aggódás töltötte ki az elmúlt napjainkat. Röviden: van időnk magunkra és kedvünk is ahhoz, hogy csinosak legyünk.

Ha a karácsonyt családi körben ünnepeljük, teljesen haszontalan túl szexi vagy kirívó ruhát választani a nagyszülők vagy az unokatesók kedvéért. Nyugodtan bújjunk szövetnadrágba vagy rakott szoknyába, amelyekhez jól illik a csillogós blúz vagy pulóver. Az egyberuha is kiváló választás, különösképpen az idei év egyik meghatározó anyagának számító bársonyból. Ez utóbbit nagyon jól feldobják az egyszerű kiegészítők, egy gyöngy fülbevaló, choker nyaklánc vagy egy csillámos harisnya.
barsony nadrag
bárs
hm szoknya
hmbluz
zara24

Ha romantikus vacsorát tervezünk a szerelmünkkel akkor választhatjuk a femme fatale megjelenést. Hátul mélyen kivágott koktélruha, extravagáns sarkú cipő vagy a mindig szexi csipke is elkápráztathatja a partnerünket. Kiegészítőként választhatunk nagyméretű fülbevalót és nyakláncot.
zara241
reserved
csipke mohito
padini

A színeket illetően bátrabbak lehetünk, mint az év többi napján, hiszen a piros, arany vagy ezüst darabok mind ünnepi megjelenést kölcsönöznek.

Természetesen mindenki maga dönti el, hogy mit visel, de az biztos, hogy az ünneplőruhával az este fényét csak növelhetjük.

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás