promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs vége a botránynak: Sebestyén Balázs vadászni megy
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
November végén Sebestyén Balázs azért kezdte szapulni a vadászokat, mert egyikük lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek Nagyvisnyó mellett találták meg a tetemét, míg másikuk végzett műsorvezető társa, Rákóczi Feri élettársa kutyájával sétáltatás közben.

Természetesen nagy port kavartak szavai, hiszen élő adásban mondta el a véleményét, és gyakorlatilag lehülyézte, alkoholistának, fegyver- és hatalommániásnak, valamint pénisznövelőnek titulálta a vadászokat.

Az Országos Magyar Vadászkamara főtitkára, Bajdik Péter hosszú levélben védte kollégáit. Számításai szerint 65 ezer ember vadászik nálunk, s körülbelül ennyit sikerült is megsértenie a népszerű műsorvezetőnek:
A kinyilatkoztatós, odamondós, keménykedős, majd én megmondom a tutit állítások ebben az olvasatban rendkívül felháborítók, amit az egész vadásztársadalom nevében kikérünk magunknak. (…) Az objektivitásba vetett bizalmat messzemenően beárnyékolják a hasonló, igenis általánosító, becsületsértő és arcpirítóan goromba, rosszindulatú megjegyzések
– írta a főtitkár, aki ugyan megjegyezte, bocsánatkérésre egyáltalán nem számít, de nyomatékosan kérte a Rádió 1-et, hogy a témát feldolgozó és Balázsék sértő kijelentéseit tartalmazó, mai napig visszakereshető adást töröljék az internetről.

A Blikk megkérdezte a Rádió1 vezetőségét, hogy eleget tesznek a kérésnek, ám ők nem válaszoltak. Ellenben Sebestyén Balázzsal:
Keresni fogom Bajdik Pétert, hogy menjünk el együtt egy vadászatra, ahova elhívom a gyereket is, a nagyobbikat. Szívesen odamegyek húsz-harminc vadászhoz, ahol elmondom, igen, én mondtam, és elmondom azt is, hogy miért gondolom így. Nem meggyőzni akarom őket, abszolút lelkiismeretesen belenézek bárki szemébe.
(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás