promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs varázslat a Facebook-sztárrá vált, csokigyűlölő kislány ízlése mögött
Borítókép:  Fotó :Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bő másfél hete kering a világhálón Zoénak, a csokigyűlölő kislánynak a videója, aki – számomra – tündéri mufurcsággal utasítja vissza az édesanyja által felkínált csokifajtákat. A brokkolit viszont két pofára eszi. Ki gondolta volna, hogy ez több tízmillió megtekintést fog érni.

Zoé szüleit megkereste egy virális videók terjesztésével foglalkozó cég, s ma Zoé brokkolis akciója 35 millió feletti megtekintésnél jár.

A kedves videó azért nem csak szivecskés lájkokat kapott, rosszindulatú hozzászólások is érkeztek. A kislány édesanyja, Ancilla a Blikknek legalábbis erről beszélt.
Sokan azzal vádoltak a kommentelők közül, hogy mi biztos betanítottuk ezt a kislányunknak, esetleg vasszigorral neveljük őt, de erről szó sincs! Az édes ízeket egészen pici korától egyszerűen nem kedveli. Olyannyira, hogy a palacsintát is csak üresen hajlandó megenni, és a Mikulástól is inkább játékot kért csokifigurák helyett.
Zoé édesanyja elmondása szerint a gyümölcsök terén válogatós, a zöldségekért viszont odavan: a már említett brokkoli mellett a gyerekek rémét, a spenótot is szereti.

Ancilla röviden a videó megszületéséről, s elterjedéséről is beszélt a lapnak:
Épp az ebédet főztem, amikor a névnapi csokikból megkínáltuk Zoét. Szokás szerint nem fogadta el, de a levesbe szánt brokkolinak azonnal nekilátott. Családi, baráti »használatra« csináltam a filmet. Amikor érkeztek a kommentek, azt hittem, csak az ismerősök írtak. Ekkor szúrtuk ki, hogy bizony mindenki számára publikus a videónk.
(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás